Så var det söndag igen...

Hej!

Hoppas att ni har haft en bra helg. Min började med ett besök i stan med Hanna då vi gick omkring lite och tillslut hamnade vi på bryggan vid djurgårdsfärgan där vi satt och pratade tills vi åkte hem. Det var jätte kul att träffa henne igen och vi bestämde att vi ska fika någon gång nästa eller näst nästa vecka med Wille, sen ska hon hjälp mig inför balen och på den torsdagen ska jag hem till henne för då är det trädgårdsparty ;)

Men nu måste jag försöka få tag i pappa så att han kan skriva under min ef ansökan.

puss

Måste vara nytt rekord :p

Bloggar två dagar i rad, det måste vara ett nyrr rekord, i alla fall om man tittar på senaste tiden. Var bara tvungen att påpeka det.

Känner mig ganska glad idag, trotts att det regnar och att jag var tvungen att hämta Jacob från dagis. kan bero på att jag fick ett "solklart" mvg som min lärare sa och så överröste han mig med beröm (orkar inte ta upp allt han sa).

I morgon ska jag till stan efter skolan för att träffa Hanna (chibbis)  ska bli riktigt kul eftersom jag inte har sätt henne på väldigt länge


söta Hanna på konfen


Hittade samtidigt denna bild på Wille från samma  läger och han sitter vid datorn som vanligt
Haha, vem är det som är en mupp igentligen wille XD
 

Men nu måste jag börja fylla i min ef ansökan, har intervju på måndag och skulle vara väldigt skönt att ha den klar

puss

onödig dag

Hej!

Nu är det nog en vecka sedan jag bloggade sist igen men jag skyller på att det var kristihimmelfärds helg och att jag inte kom hem för än i söndags. Men i alla fall, jag ska försöka bättra mig :P

Helgen var i alla fall rolig även om det regnade 2/4 dagar men är man med rätt människor är det mysigt vad man än gör och vilket väder det än är. Vi seglade då hela helgen och gjorde allt i skift typ. Wille och jag i ett och hanna och anna i ett^^det var inte vi hade bestämt, det bara blev så.

Den här dagen , eller rättare sagt hela veckan har varit väldigt onödig. I går hade vi fotbollstuneringn och slutade typ 11 och i måndags gjorde vi inget. Som idag, alla lärare säger att vi ska ha studietid på lektionerna men vi som är klara med allt har inget att göra. Idag slutade jag dessutom halv 1 eftersom jag inte hade något att göra på no:n och vi som hade uppspelning förra gången hade ingen musik. Så just nu ligger jag ute och solar :D fett skönt att sommarn äntligen har kommit...ska rida senar i dag men det är inte för än vi 6 så jag har gott om tid nu att sola lite till innan jag måste göra mat.

puss

När jag packar hittar jag en massa saker...

som denna tröja. Jag använde den jätte mycket förra året. Fick den av mamma så den är lite för stor men jag gillar när tröjor är så. Den är vindtät också så jag ska ha med den i helgen, det är ju det man ska ha när man seglar


Kan passa på att lägga upp bild på mina bal skor, tror i alla fall att jag ska ha dem.
till balen

Allt fixat och klart

Hej!

Jag vet, jag måste vara världens sämsta bloggare men jag har liksom haft en massa saker att göra hela tiden så jag har inte haft tid *host* Men i torsdags åkte vi hem till maja efter skolan och fixade lunch (standard maten) och hoppade lite studsmatta innan jag var tvungen att åka hem, tog nämligen min tredje tbe spruta (så nu är inte nästa för än om tre år :D). I fredags var jag ledig så jag och Hanna åkte in till stan och shoppade, hon köpte en balklänning och jag tittade på lite olika skor. Hittade tillslut ett par på scorett men köpte dem inte för än på lördagen då min mamma var med och kunde betala :P

Idag har jag fixat så att ajg kan rida igen imorgon och beställt tid för att fixa mitt hår inför balen. Lize hade inte tid för hon jobbar i skolan då men det är en tjej som heter Petra som ska fixa mitt hår och Lize sa att hon var jätte duktig och att det var hon som Lize ville skulle göra det då inte Lize själv kan vara där.

Borde börja packa nu inför helgen då jag ska ut och segla för vi åker tidigt på torsdag morgon och i morgon hinner jag nog inte så mycket innan ridningen och efter kommer jag inte att orka... så det finns helt enkelt inte någon annan tid. Även om jag borde öva inför musiken men jag orkar inte bry mig om den

puss

En stor fet sten har lyfts från mitt hjärta

Hej!

Skickade in mitt so arbete idag, det blev lite för långt (10 sidor med text istället för 7) men min lärare sa att det inte spelade så stor roll. Det känns så skönt att jag är klar med det, äntligen liksom.
Annars har vi bara nationellt prov i no, eller bara och bara, jag tyckte att det var rätt så svårt och det känns inte som om jag kommer få mer än vg. Men men det är bara ett test och kommer inte att påverka betyget så mycket så jag får hoppas på det bästa.

Ef high school year ringde precis och jag har nu en tid den 1 juni för intervju. Ah! fan va jag är glad, jag vill verkligen åka och jag hoppas att jag blir antagen :)

nu ska jag plugga musikhistoria för hela slanten: har prov i morgon och jag känner mig verkligen inte säker :S

puss

Just nu suger livet, men inte lika mycket som igår....

Hej!

hoppas att ni är på bättre humör än vad jag är. Det hela började igår när jag kom hem efter att ha hämtat jacob från dagis och var tvungen att skura hans händer eftersom han hade tagit i en cykelkedja som var aldelles oljig. Sen skulle jag sätta mig och plugga och då uppteckar jag att allt det jag hade skrivit under dagen (totalt 4h) var borta. Jag blev arg och ledsen men framför allt stressad för jag visste inte hur jag skulle hinna klart. Lugnade mig dock lite när min lärare ringde och sa att jag skulle få längre tid på mig men jag var fortfarande arg och ledsen, jag hade ju lika gärna kunnat strunta i hela den lektionen och gått hem i stället. Just då spelade det ingen roll att jag hade fått mvg- på hela det nationella provet i engelska och att jag kommer att ha kvar mitt betyg som jag varit så orolig för, eller att jag fick mvg på det munliga nationella i matte, jag kunde inte bry mig minde om det.

Blev inte bättre idag när mamma sa att jag inte fick göra något efter skolan eftersom hon hade bestämt att jag skulle sitta hemma och plugga och sedan gått och kollat till mig ända sedan hon kom hem bara för att se att jag verkligen pluggar. fan, va hon kan vara jobbig i bland!!!

Nu är det inte långt kvar...

Hej!

Började kl 8 idag, segt som vanligt. Jag börjar få lite panik eftersom vi har så himla mycket prov och inlämningar kvar innan vi ska få våra betyg och jag vet inte hur jag ska hinna med allt, man skulle ju vilja ha i alla fall en vecka mellan varje sak så att man verkligen hinner plugga men som det ser ut just nu är det bara några dagar (om man inte vill plugga på helgen).  Nu närmast är det ju so fördjupningen som ska lämnas in på fredag och jag borde hinna, jag menar, jag har fyra lektioner som vi får jobba med det i morgon och två på fredag, sen får jag ju jobba lite hemma.


Vi fick inbjudan till balen idag och lärarna måste haft väldigt roligt när de gjorde dem. Vi ska nämligen ha bondtema så de kallar balen r "the last mission" och inbjudan är undertecknad med M, det är bilder från Bond filmer där vissa lärares huvuden är inklippta och sen fick vi en karta där det står var balen, minglet och vakterna är och vilka tider det gäller.


Men nu borde jag plugga lite men jag vet inte om jag orkar.


Puss


skolarbete

Hej!

Sitter på min ända riktiga lektion idag. Vi hade nämligen nationekkt prov i matte i morse....det gick helt ok men jag tror inte att jag har mvg kvalltierer som jag skulle behöva för att hålla kvar mitt betyg men jag får hoppas på att hon inte sänker mig.

Efter provet hade vi 2 h rast så jag och ellinor åkte hem till mig och åt lunch innan vi åkte tillbaka till skolan för so. Så nu är det so som gäller för hela slanten i en halvtimma till innan det bär av hemåt där jag måste fortsätta med samma sak. Fan vad jag längtar efter skolavslutningen, att bara allt ska ta slut.

måste fortsätta nu då det ska vara klart på fredag och det är en stor del av mitt betyg.

Lång helg

Hej!

Jag vet att jag inte har bloggat på väldigt länge men med en massa läxor och allt annat som jag har gjort så har jag inte hunnit. Jag har till och med missat mail om att det var båtiläggning nu i helgen så när Wille ringde till mig i fredags kväll och undrade var jag var fattade jag ingenting...

Men jag har i alla fall hittat en bal klänning nu, äntligen, hittade den på sisters av en slump. den är i alla fall helvit, glansigt tyg, knä lång och halterneck. jag tyckte att den var jätte fin och det var sänkt pris på den. Nu måste jag bara hitta ett par skor som passar och som har lite mera färg.

just nu sitter jag och försöker skriva lite på min so fördjupning men det går segt, väldigt segt, har väl lyckets skriva typ högst 5 meningar på en halvtimma...

Passar på att säga grattis till Kenneth! GRATTIS!

puss

RSS 2.0