Hostandet ger mig träningsvärk

ja, så fort man hostar så spänner man ju magen och eftersom jag hostar precis hela tiden just nu kommer jag ju få värsta magen ;) (Niklas, jag hoppas att du läser det här nu och är stolt över mitt positiva jag). Just nu orkar jag inte hosta mer och det är inte för den saken att jag inte gillar att vara sjuk och allt sånt, vilket också är sant i för sig, men det är inte det som är poängen. Poängen är att jag har så ont i magen av träningsvärk att jag inte orkar hosta x) är en bra sak att jag ska sova nu, är så sjukt trött efter helgen även om jag sovit typ bäst av alla (måste få säga att natten fredag till lördag var klart mysigast i alla fall) och att vi inte gjort något men jaja..

Men får jag en sån här mage av att jag är "sjuk" ska jag väl inte klaga :cool:

Jag äter tårta- vad äter ni?

Haha, är det Halloween så är det :p sen att det alltid är efterrätt här på söndagar hör inte till saken ;)

Allt är blått och orange!

-Det har Jonis konstaterat efter att vi har sett filmer hela helgen ;) Eller det är ju inte riktigt sant, vi har spelat spel, ätit och fånat runt inne på ica (bilder på det kommer när Niklas behagar lägga upp dom för det var han som hade kamera då) Min kamera kom inte fram förrens idag men de andra bilderna från helgen lånar vi som sagt från Niklas när han lagt upp dom...så det är inte mitt fel om dom dröjer, okej?
Någon som vill ha frukost?
man kan ju inte säga att vi gillar att städa...
...när vi väl gör det hittar vi roliga sätt att göra det på, som att...åka damsugare,...
...eller damsuga någons hår ;)
I detta rum har vi bott dom senaste dagarna...här är Mikael (ja han har druckit upp typ hela själv men nej inte bara nu på morgonen för ja, det var i morse..)
Far, (som visst var Erica) jag kan inte få upp min kokosnöt (som visa sig vara en cola flaska) :p

Smarta tankar från en björn med en mycket liten hjärna

Ibland är en båt en båt och ibland är den närmast en olyckshändelse.
Det beror alldeles på om du är över eller under den.

(Mobilbloggar) ligger mellan Niklas och Ch...

2010-10-30_14_13 (MMS)

(Mobilbloggar) ligger mellan Niklas och Christian och kollar på en film som jag inte har någon aning om vad den heter eller vad den handlar om, konstig är den iaf... som vanligt är det jag och en massa killar enbart, Anna var här men lämna mig... ska få dom att börja steka pannkakor snart för jag börjar bli lite hungrig :p tror ni jag lyckas? :cool:


Rökare?

Okej, vi vet alla att det är dåligt att röka, blablabla...det där tjatet hör vi alla dagligen och det hjälper ju inte alla...finns många som röker ändå! Jag har kompisar som röker och många klagar på att det är så svårt att sluta och att det är anledningen till att de inte har gjort det än, även om det är dåligt för hälsan. Jag själv röker ju inte och har aldrig gjort så kan inte riktigt uttal mig i frågan kanske, men när jag var liten bet jag på naglarna och det sägs ju att det är lika svårt att sluta med det som det är att sluta röka. Jag bestämde mig bara för att jag skulle sluta, köpte stopp-o-väx eftersom det hade blivit en vana att stoppa nageln i munnen och bita av. Nu finns det ju inget sådant för att sluta röka (eller ja, det finns ju plåster (hört att de inte fungerar sådär jättebra) och tuggummi (hört att de inte alls är goda) men samtidigt kan man välja att inte köpa cigaretter medan man inte bara kan välja att lämna naglarna hemma direkt...jag lyckades att vänja mig av med att bita på naglarna, så ni kan sluta röka. Det är bara att bestämma sig till 100% att "jag ska sluta, nu är det slut på alla undanflykter!". För mycket är inställningen, utan rätt inställning vet jag att det är omöjligt!

Här har ni några roliga bilder som sitter uppe i min skola för att få folk att sluta, det är bara lite synd att dom sitter så att inte så många ser dom...

Nu åker jag!

Nu åker jag till Briggen där jag ska spendera min helg med film, göra film och så mys såklart! Det finns en minimi liten chans att det kommer upp något inlägg men annars kommer det på söndag, ska försöka ta någon bild också kanske ;)

Men imorgon kommer det upp något inlägg som är tidsinställt i alla fall så misströsta inte gott folk!
See ya! :D

Allt= HATT

-Bara så att ni vet! Så ni inte blir förvirrade sådär, det skulle bli så jobbigt då liksom :thumbup:

Annars har det varit en bra dag idag vilket vi gillar. Hostar en massa dock men det skiter jag i! Dom får stå ut med det i helgen, jag har ju i alla fall inte ont i halsen och pratar som en kråka! :cool:
ska i alla fall börja packa nu så jag har det klart, tänkte bara berätta var i planeringen vi låg :P

Vi fortsätter väl på gårdagens tema då och visar lite roliga saker som blir till under lektionerna... :P

Godmorgon alla söta!

Idag står skola, simma, hämta bror och se till att han kommer till träning, packa och åka på hajk på schemat.
Hope you have a nice day too!

Dagens troll= jag!

sov med fläta inatt (inte meningen dock utan somna innan jag hade tagit ur den, är skönare att ha uppsatt hår när man pluggar tycker jag), därav håret...
Kavaj- Kappahl
linne- vero moda
jeans- gina
smycken- ja, det vanliga
klocka- citizen quartiz


This is life in a shell

Man says to god:"God, why did you make woman so beatuful?"
God says: "So you would love her"
"But god," the man says,"why did you make her so dumb?"
God says: "So she would love you!"

Ha, in your face boys! :p

Jag lever!

haha ja, jag överlevde körlektionen, krockade inte och körde inte in i någon eller något! Är riktigt stolt över mig själv. Körskolläraren sa att jag var en riktig naturbegåvning när det gällde att använda fötterna så jag tänker sträcka lite på mig och vara glad för att jag är så duktigt. Den känslan förljde sedan med mig hela dagen och på matten byggdes den på när jag fick 18/17 på provet. Fick alltså en poäng över max, men ändå hade jag ett fel (1p)...det tycker jag är bra jobbat! x)

Men alla lektioner är inte så roliga, de flesta är ganska långtråkiga och då måste man ju hitta på något annat att göra så man inte dör av tristess. Här har ni två förslag som vi prövade på idag;
Man kan rita (spelar ingen roll att det inte är snyggt...kolla bara på mitt öga liksom..)

Eller så kan man bygga torn med de saker man hittar, väldigt underhållande och lite mer socialt ;)


Övnigsköra

Godmorgon alla söta!
Halsen gör inte allt lika ont idag vilket är skönt men rösten är inte på topp dock...

Ska iväg om ca en kvart till bilskolan för att övningsköra! Håller på att dö av nervositet...precis som alla andra saker jag ska göra som jag inte behärskar, inte ens lite.. jaja, Önska mig lycka till så hoppas vi att jag inte dör eller något liknande!


Godnatt!

Var tvungen att sätta på datorn för att kolla min mail så då kan jag ju passa på att skirva ett litet kort inägg tänkte jag, och med kort så menar jag kort. this is it folks! :p


Jag genom åren

jag har kvar ett enskilt foto från varje år med start när jag gick i 1an så jag tänkte att ni kanske ville se lite...

(Finns ingen blid från 1:an på gymnasiet eftersom den blev så ful)

Det är inte tillåtet att skratta!!! :p Gillar den verkligen inte men ibland måste man ju bjuda lite på sig själv eller hur...


Min hals gör ont! :(

Vaknade upp i morse med ont i halsen och att det typ kliar så att jag måste hosta typ hela tiden och när jag gör det gör det jätte ont...ond cirkel det här...på fredag ska jag ju simma igen så hoppas att det här är borta tillsdess, det blir ju inte bättre av att simma, förvärrar ju bara saken.

 


Jaja, blir inte så mycket mer inlägg idag, tidsinställer ett som kommer upp senare men annars så hörs vi i morgon. Måste verkligen plugga när jag kommer hem från ridningen och jag behöver faktiskt inte datorn till det jag ska göra så om jag sätter på den kommer jag bara bli distraherad och det hela kommer sluta med att jag inte pluggar ändå!

Knästrumpor är varmt!

När jag skulle gå till skolan idag var det svainingt kallt ute så jag sprang upp till mitt rum och drog på mig ett par knästrumpor vilket jag fick ångra när jag sen satt inne i klassrummet, det blev riktigt varmt! Men jag frös ju inte när jag var ute så det var klart värt det! :P
(orkar inte fixa de röda ögonen eftersom jag upptäckte det först nu)

"hur svårt kan det vara att inte ha telefonen på lektionerna?...ringring...suck!"

Dagen har varit väldigt skön, har inte gjort så mycket. Filmen vi såg på historian var inte den bästa (vi såg "Dom kallar oss mods") men den hade sina stunder. Efter det blev det lunch som åts på Limone tillsammans med My, Silvia, Sabina och Wille (som var anledingen till att jag gick dit och så fick jag med mig en liten svans som tyckte det lät gott att äta där). Efter lunchen jobbade vi i datasalen ett tag innan jag och My åkte och ställde oss utan för Apoteket ugglan på drottninggatan där vi trackaserade kunderna med våra frågor (hehe, inte riktigt men kändes som att dom tyckte vi var väldigt jobbiga...) i typ en halv timma innan vi tyckte att vi hade skämt ut oss tilräckligt och gick för att kolla in konkurrenterna. 

När vi var klara runt tre mötte jag upp Mattias utan för sergelbion där vi bestämde oss för att se The last airbender (fråga mig inte varför vi valde den!)...den var väl okej men absolut inte mer än så och jag vet inte riktigt varför vi såg den och inte någon bra film...men det var trevligt ändå! :)
Den var inte värd att se...så gör inte det! Kanske någons småsyskon skulle uppskatta den men då någon under 11 (som är gränsen för hur gammal man får vara)

Äntligen hemma, mätt och belåten

Det tog ju typ evigheter att ta sig hem idag! Kom inte på tunnelbanan för att det var så mycket folk utan fick vänta på nästa och sen kom aldrig den bussen jag skulle ta utan ävne där fick jag ta nästa som som tur var kom direkt...när alla hade gått på bytte busschafören ut texten vart bussen ska mot "FULLSATT" och släppte inte på några andra förrens vid typ järla där väldigt många gick av så bussen var inte lika full längre...

Nu ska jag fortsätta att ta hand om lillebror så lovar jag att det kommer upp ett litet fint inlägg om min dag idag.. :p
Min söta bror från i somras på menorca- gud va jag längtar dit igen!

Deppig?

Det blir i alla fall jag under hösten/vintern (med undantag för de soliga och varma dagar som faktiskt förekommer)
Men det finns faktiskt saker man kan göra för att bota denna depression och jag tänkte dela med mig av dom :)
1. Fika
Nu när sommaren är över och det är ett helt år kvar tills vi måste vara fit for fight igen inför beachen 2011 kan vi äta hur mycket bullar som helst. Vi behöver lite extra fett nu till vintern så vi inte fryser ihjäl. Så ut och forma riktigt snygga "lovehandles" nu!
.
2. MYSA
Okej, när det är grått, kallt och blött ute har man all rätt i världen att sitta inne och mysa. Ta fram filtar, fixa levande ljus (eller annan mysbelysning), mysiga kläder (alltså inte jeans eller annat lika obekvämt) och självklart någon varm dryck. Sen blir det mycket roligare om man myser tillsammans med någon, såklart!
.
.
3. Shoppa
Det är alltid kul och man kan alltid hitta anledningar till att göra det. Men visst blir man lite gladare när man har hittat något fint och faktiskt köper det. Den där känslan av att komma hem och få packa upp alla kassar med kläder och klippa bort lapparna och sedan använda kläderna för första gången. Det finns inte så mycket som slår det och när det är kallt ute behöver man ju en massa nya varma kläder, så ut och shoppa med er nu och lämna det dåliga samvetet hemma för att ni gör av med pengar!
.
4.Läsa
Låna eller köp ett gäng böcker, perfekt sätt att fly mörka eftermiddagar. Fly in i en annan värld om bara för ett litet tag.
Mitt bästa boktips denna höst: Chicklit- stjärnfabriken, Deckare- skumtimmen
.
5.Bada
Bada hemma- tänd levande ljus, gör en ansiktsinpackning, hårinpackning...helt enkelt, förvandla ditt badrum till ett spa och NJUT!
Badhus- Samla vännerna och ha en rolig dag i vattnet, glöm det tråkiga värdet utanför och framför allt, glöm inte bort bastun. Blunda och dröm dig bort till något varmt land.
.
6. Resa
om du nu har pengarna till det så ta chansen! Finns inget bättre botemedel på höst/vinter depression än att fly vardagen.

Ne, nu ska jag fortsätta att jobba så att vi kommer framåt någon gång! Hörs nästa gång när jag är hemma :)

Ny dag, nya möjligheter

-är det inte så man brukar säga? :p

Behöver inte gå hemifrån förrens om en 20 min så hinner blogga idag igen på morgonen...den ni! ;) Har nu i en typ halvtimma försökt välja kläder men inget känns bra eller ens rätt...Det här är min säng just nu

Någon som känner igen sig?

Dagen idag ser ut som följer;
  • 10.15-12.15 Historia då vi ska titta på film och svara på lite frågor
  • 13.15-15-15 Marknadsföring då vi får jobba självständigt med våran analys (vår grupp har värsta planeringen för dagen men vi behöver ju inte gå in på detaljer)
  • träffa Mattias (där var detaljerna igen som ni inte behöver veta)
  • passa söta lillebror :)
Det kommer säkert upp något inlägg under dagen på något sätt x)

dagens tråk

hade tänkt visa dagens men eftersom jag tydligen inte har några batterier kvar i kameran så skiter vi i det och så blir får ni se någon gammal bild från förr...how about that? :p
jätte gammal bild från 2007...(förlåt men det var faktiskt länge sedan)
okej, ni får en till då ;) Jag och jacob 2008, my cute brother! <3

Nu va det det här med en rubrik igen...

idag har jag inte orkat göra ett skapandes dugg! hade både marknadsföring och histora då jag inte gjort annat än flummat och suttit vid datorn...vi fick ifs tillbaka proven på mf-letionen men jag gjorde ju fortfarande ingenting för jag kan ju inte påstå att jag lyssnade när hon gick igenom provet...
detta var min historia lektion...My försökte få mig att göra något tror jag x)

Sen simmade jag och Sabina, eller vi lekte nog mest eftersom båda var för trötta för att faktiskt träna på riktigt...men blev att simma 1km vilket alltid är något...efter det flumma vi runt en massa i äventyrsdelen ;) kröp bla ner för den vita rutchkanan (fråga mig inte varför men det var väldigt roligt i alla fall) och åkte tillsammans i den blå (vilket slutade med att en badvakt kom och skällde ut oss för att så får man inte göra, haha x)

Hahaha, ni måste se!

Har just nu lunch men börjar snart, skulle bara visa er denna:
Kan inte sluta garva åt den här! Älskar svaret på frågan "vad jobbar du med?" "köra bil" :)

Mitt i morgonruset!

tänk att JAG hinner blogga innan jag åker till skolan, det händer inte ofta! :p Springer annars runt i hela mitt hus och letar efter allt jag behöver...Efter skolan sen ska jag åka och bada så vi hörs nog inte förrens efter det men man vet ju aldrig, kanske kommer åt en dator under dagen eller mobilbloggar eller något annat skojsigt.


Kan också berätta att jag är BÄST, bara så att ni vet ;)

Dagens

Är hemma från scouterna nu så tänkte att jag skulle visa hur jag gått klädd idag innan jag kryper ner under täcket för ja, jag är sjukt trött! :/
Jeans- Zara
skjorta- H&M
Linne- Gina
smycken- (som vanligt) ärvda av farmor och konf. present
klocka- citizen (vill ha en ny eftersom den här är så sliten, tur att det inte är så långt kvar till jul) ;)

Nu blir det scouter!

Du drar jag ut till saltis för att gå på scoutmöte! Alltså ska jag först gå typ en 10 min till tåget för att sedan ta det till igelboda där jag ska byta till nästa...tänk vad jag kämpa för att komma dit!
Hittade denna GAMLA bild på mig, Cesilia och siri från nacka fejden 2007...vad vi ser små ut...

Skönheten och odjuret

När jag var på barnenshus igår såg jag en sak som gjorde mig rent ut sagt skitglad! Skönheten och odjuret finns just nu att köpa på dvd, vilket jag självklart ska göra! :D Berättade detta för Hanna som just nu befinner sig i usa under ett år och hon fick mig att lova att jag ska köpa en till henne också. Hon är en riktig sucker för Disney filmer och har försökt få tag på den här ett bra tag om man säger så. :p
En av Disney's riktigt stora klassiker (Den bästa enligt mig)!

Mycket svår att hitta då den tillhör Disneys Platinum-serie, vilket innebär att den bara finns tillgänglig en begränsad tid & bara släpps var 10:e år! Wihhoo!!! Jag kan äntligen få denna att titta sönder!!!

Idag är det söndag

-tänkte jag skulle göra det klart för er om ni undrade. :P
.
Det regnar en massa ute och är allmänt trist väder så jag orkar inte göra något alls...borde kanske plugga lite matte så jag ligger typ där man ska i alla fall men det kommer nog inte att hända. Ett mer troligt senarium är att jag fastnar framför oth och sen är det helt plötsligt kväll och dags att åka iväg på scout möte.
.
Inbäddningskoden är inaktiverad på denna video men jag ville visa den ändå! så gå in här

Ångra mig

haha, kunde inte låta bli att skriva ett inlägg till ;) tänkte att jag skulle visa hur jag gått runt idag (dock bara när vi var på barnens hus och skulle köpa en grej, annars hade jag mer kläder på mig ute)
Jeans- gina
kofta- zara
väst- H&M (älskar att ha väst när man går i affärer, inte så varmt vilket gör att man orkar längre)
skor- crispin
smycken- ja, som vanligt ärvda av farmor och konf. present.
.
Okej, nu är det god natt på riktigt för nu stänger jag av datorn. Vi hörs imorgon, eller ja, idag :p

Hejarklacken

lovade jacob att jag skulle lägga upp den här så ni fick se, han älskar nämligen den och det visades några igår på tv. När han var fyra kunde man fråga honom "vilka får inte föjla med in på systemet?" och han svarar "Hunden, katten, glassen" ;)
så med denna säger jag GOD NATT! Blir nog ett oth avsnitt innan jag somnar men inget mer bloggande för idag.

Snö!

Jag och Jacob har passat på att leka i snön idag innan den försvinner helt. Vi byggde snögubbar, hade snöbollskrig och gjorde en JÄTTEstor snöboll...helt enkelt, vi hade skit kul ute i snön! :)
Fina eller vad säger ni? :P

Babbeldrottningen

Lizzie Nichols, babbeldrottningen, flickan som aldrig kan hålla tyst, åker till London för att hälsa på sin nya pojkvän. Men pojkvännen visa sig vara allt annat än Lizzie hade väntat sig, inte en god kille vars högsta dröm är att lära barn läsa utan en pokerberoende bidragsfuskare.

Lizzie flyr med tåget till frankrike där hennes bästa vän tillbringar sommaren på ett slott. Lizzie upptäcker att sommaren kanske inte blir en sådan katastrof som hon först trodde, ända tills hon öppnar munnen igen vill säga.

.

Den här boken är precis som Meg Cabots andra böcker; fnittriga, oerhört pinsamma och en aning knäppa. Men på något konstigt sätt sympatiserar man med Lizzie och vill att det ska gå bra för henne.

Cabots nya serie babbeldrottningen är en serie för vuxna men jag skulle mer säga att den passar äldre ungdomar, jag skulle aldrig kunna se min mamma läsa den här boken, skulle nog till och med förbjuda henne om hon försökte. I alla fall så ger jag den här boken gott omdöme, det skulle bara vara roligt att läsa något annorlunda av Cabot för en gångs skull. Men hon valde sin stil för länge sedan, och det är trotts allt den som fått så många att älska henne, inklusive mig själv.

Andra delen i babbeldrottningen heter babbeldrottningen i New York, och ska inköpas av mig så fort jag hinner till en bokhandel… och bryter mitt löfte om att inte köpa något mer den här månaden såklart…


Godnatt!

Haft en mysig kväll med familjen men ju är det dags att sova lite! Vet inte riktigt än vad som blir av denna helg, någon som har ett förslag? Ne, men det löser sig nog, brukar göra det :p
godnatt1

klockrent

måste helt klart ses;

Det är ju nästan som vår :)

Just nu håller all snö på att töa bort och jag är glad :) Hörde nämligen att snön ska ligga till i mars och då är det 5 månader dit...det är deprimerande..eller är det bara jag som tycker det?
.
Har i alla fall varit och simmat med Sabina, blev inte så länge idag eftersom hon skulle till stan med sin syrra med vi simmade i alla fall 1km och så övade vi lite livräddning så kändes bra ändå. Nu ska jag gå och hämta jacob i skolan...vi kanske kan baka när vi kommer hem...hm, får se om det finns grejer till det ;)
visst ser det ut som vår?? ;)

(Mobilbloggar) det snöar! SNÖAR, i oktober...

_temp (MMS)

(Mobilbloggar) det snöar! SNÖAR, i oktober, i STOCKHOLM!? Det här är inte okej, höstlovet har ju inte ens varit än! Man hör ju på namnet att det ska vara på hösten så vad är det här för skit väder? Jag, bitter? Nej inte alls! Verkligen inte... -.- men jag vet i alla fall en person som är glad åt snön... Är påväg till skolan nu i alla fall och efter det ska jag simma så vi hörs när jag kommer hem, får se om jag är gladare då..


"Du kommer att drömma om en köttbulle som äter väckarklockor"

Hej!
.
Dagen har gått ovanligt fort för att vara torsdag, kan delvis bero på att jag fick sluta 1h 15min tidigare...hade nämligen matte prov som bara tog ca 45min att göra. Hade fått gå ännu tidigare om det inte varit så att jag suttit och inte orkat skriva provet så jag åt lite nötter och funderade på livet emellanåt, hehe, kanske inte det bästa när det gäller att göra prov men det var bara ett g-prov och jag vet att de flesta (vågar inte säga att alla är rätt även om jag är övertygad om det) är rätt för det var riktigt lätta uppgifter. Men annars är det inte så bra att sitta och tänka på annat under prov kanske...men idag orkar vi inte vara seriösa x)
( )_( )
(='.'=)
(")_(")

Foto på mig som INTE Hanna har tagit...

Kommer ni ihåg i våras när jag var ute på arbetshelg på vässarö? Den helgen när Pär sprang runt med en stor jävla systemkamera med ett ännu större objektiv och skulle fota mig, hela tiden, var jag än gick..han följde ju med till och med  på båten tillbaka till Ellan bara för att kunna fota..jag sa ju att jag skulle lägga upp någon bild när han la upp dom på facebook så det är väl på tiden att jag göra det nu då...
Foto: Pär Thunfors

Boring

Har väldigt tråkigt just nu så det blev ett sånt här test...snodde det från kusinen min x)
1. Är du singel? jupp
2. Är du lycklig? Har varit lyckligare men ja
3. Är du uttråkad? varför skulle jag annars göra detta test!?
4. Är du ledsen? Ne, vadå? tror man det eller? ;)
5. Är du italienare? NE, fyfan (hehe, förlåt till alla italienare, är bara ironisk just nu)
6. Är du gravid? Hoppas jag inte, skulle va lite jobbigt 
7. Är du full? En torsdag men skola dagen efter...nepp
8. Är du en cooling? klart, jag är coolast av alla coolingar
9. Är du från Irland? nej, vad är det för fråga?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej, och det är jag glad för...eller som dom beter sig är jag glad att dom inte är gifta..

kärlek
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Jupp
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för honom? AHA
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Vet inte, har jag? 
6. Har du haft en hemlig beundrare? inte vad jag vet eftersom det ska va just hemligt x)
7. Är du kär? vet inte riktigt..kanske
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ett bigt prinsessbröllop men 2000 bröllopspresenter- precis som kronprinsessan Viktoria

9 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. TV eller Internet? Internet, där finns ju tv också ;)
5. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi
6. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll
7. Pengar eller lycka? Lycka
8. Dag eller natt? Dag
9. MSN eller mobil? Mobil (och ja, jag har msn i mobilen så det var inte ett så svårt val...)

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? är ju smidig som en elefant..
2. Brutit ett ben? nupp
3. Gjort nåt du ångrar? KLART
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, är lite för rädd för det...men kanske, vore jävligt häftigt
5. Ljugit för någon du tycker om? ja
6. Ätit en hel tårta? ne, eller kanske när jag var liten, då hade jag ju en hel kakmage...
7. Gjort bort dig offentligt? Ne, jag är en skötsam flicka
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ne
9. Gråtit när ett husdjur dog? Har inte haft något husdjur så lite svårt...
10. Velat försvinna? happends all the time

random
Vad såg du på tv sist?Ehh...nyhetsmorgon med Hanna i söndags 
Vems blogg läste du sist? kusinens eftersom jag snodde den här
Vad åt du sist? frukost
Vem pratade du med sist? sabina, My, louise...
Vem ringde du sist? mamma för att säga att jag var påväg hem igår
Vem messade du sist? Mattias tror jag
Var läste du sist en "bok"? på bussen i morse
Vem pussade du sist? Mamma :)
Vem kramde du sist? ehh, någon här i klassen tror jag ;)
Vem bjöd du sist på något? ingen aning...var ett tag sen (är inte snål jag lovar, inte egentligen)
Vad köpte du sist? naturgodis :D

Nu sticker jag

Nu är det dags för skolan, börjar egentligen inte förrens om en timma så tekniskt sett skulle jag kunna va hemma ett tag till men jag vill hinna köpa lite naturgodis på 7evleven först ;) vad gör man inte för att göra av med skolans pengar när det finns kvar på matkortet och som man "måste" använda :p
.
Kjol- jc
tröja (som egenligen är en klänning)- gina
strumpbyxor- H&M
halsduk- Åhléns

Godmorgon

Det är nästan blå himmel och solen kämpar för att få igenom några strålar ner hit som kan värma oss. Så jag funderar på kjol idag...eller idag blir det kjol. Punkt slut!
.
Ska plugga matte lite nu innan det bär av till skolan, har nämligen prov idag sista lektionen.
.
Vi hörs! :)

Awsome :D

Ridningen idag gick bra :) Hade Queen idag igen vilket gjorde min ridlärare väldigt glad, hon tycker jag rider henne så bra. Stolt? SÅKLART ATT MAN ÄR!
Man mår alltid lika glad när man kommer hit :) det är lycka
.
Annars har det varit en väldigt flummig dag idag..Började på skärgårdsskeppar lektionen (eller egentligen var det på rasten mitt i) då My visa bilder på henne under hennes, ja vad ska man kalla det, "roliga period" då hon haft allt från dreds, rött hår, blått hår till tuppkam på sidan och affro. Väldigt roligt att se, skulle velat visa er men fick inte för My... Flummet fortsatte på lunchen då vi skulle försöka hitta till rackarbacken (sös personalmatsal) för att äta lunch och gick värsta omvägen genom hela sjukhuset...sen när vi skulle tillbaka tog vi en "promenad" RUNT hela sjukhuset eftersom vi råka gå lite fel. Resten av lunchen tillbringades i soffan utanför skolsyster med ännu mer flum... x)

Gillar presenter, framför allt när man inte vet om det ;)

Igår när mamma hämtade in posten var det ett stort paket till MIG från vecko revyn och jag kunde inte fatta vad det var...när jag sen öppnar ser jag att det ligger en del saker där i; två linnen, en klocka och en film samt ett brev som förklarade allt. Det var så att när jag började prenumerera så skulle man få något (ni vet sådär som det alltid är), kan inte komma ihåg vad det var längre. jaja, dom bad om ursäkt för att jag inte hade fått den förrens nu och att det jag skulle fått va slut, därför fick jag detta istället och filmen var med som ett "förlåt att det dröjde".
.
Me like detta a lot 

Dagens

(Snygg pose, eller vad säger ni? x) men orkar inte ta om bilden (är fortfarande sjukt trött) så det får va så)
Linne- Vero Moda
Jeans- Gina
Kofta- H&M
Halsduk- fått av Maja, från när hon var i thailand i typ 6:an
grönt och rosa armband- Pappa köpt i kina
klocka- citizen
resterande smycken- ärvda av farmor och konf. present (som vanligt)

Klassfotot

Är det så att man blir fulare med åren? Jag som alltid har hoppats att det va tvärt om :p Anledning till denna spekulation är detta: Klassfotot har kommit och min klass ser ut som mongon allihopa, hehe nejdå, det är nog bara jag som ser ut som jag vet inte vad...
Den enskilda bilden ska vi inte tala om, ser ut som att jag har dubblehaka och är rund som en köttbulle i ansiktet...gillar inte skolfoto!

RÖSTA NU DÅ!

Årets Häst 2010
Tycker att ni ska rösta på vår allas favorit häst Morgan till Årets Häst 2010
Så rösta nu förfän! :)

Spanska, heela dagen (blä!)

hehe, ne jag är inget fan av spanska så kan ju inte påstå att jag gillat dagen idag även om den inte var så jobbig.. Såg Pans labyrint för 3.dje gången och så skulle vi skriva en text om den typ där vi besvarade lite frågor. Så det var inte att det var något jobbigt så men spanska ger mig alltid lite ångest eftersom jag inte behärskar det ordentligt...
.
Just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna stående på ett ben så kanske ska ta och sova lite fram till att mamma kommer hem och det blir middag...Så gör vi!
Hörs mer ikväll med bla dagens outfit. Hur låter det? ;)

Simmning och jag älskart!

Skolan idag ska vi inte tala om, så onödigt..jag har lyssnat på en föreläsning om något vi inte ska ha prov på (alltså orkade jag inte lyssna), besökt apoteket Ugglan på drottninggatan (snackade lite med dom om tråkiga saker som affärsidé som vi fick kriga för att få prata med någon om, ingen ville prata med oss tydligen) och så har jag kollat på en film om andra världskriget (kalla kriget också för den delan).
.
Men efter skolan gjorde jag något mycket roligare även om varken jag eller sabina sa så taggade innan..vi simmade 1500m först och efter det bubblade vi, åkte rutschakana och bastade. När vi kom ut, 340 kr fattigare (köpte ett 10ggr kort och en dricka med massa frukter och vitaminer i) var båda väldigt glada och harmoniska. Hur ofta händer det att man inte tänker på skolan på två timmar samtidigt som man faktiskt gör en skoluppgift...den ni! x)
På fredag kör vi ingen, då kanske det blir lunch där också, vem vet x)

tema: klädsel kavaj!

Den kan ni få fundera på ett tag... ;)
.
Sitter just nu här i Hannas soffa och har precis ätit frukost, gott. Somnade inte förrens ganska sent, vi kollade på oth HELA kvällen kan jag medela...tog ett tag innan vi fick det att funka, vi som är så oteckninska man kan bli fick kämpa riktigt mycket för att fixa det. Men vi löste det och tillslut kunde vi vi se vår serie :) Får väl tacka Wille för det ;)
.
Idag borde jag gå på scouterna, vi ska planera hajken som är om två veckor men jag vet inte om jag orkar... kanske borde göra det men det blir nog inte så..

Dagens outfit

Kofta- Gina
Långt linne- H&M
Strumpbyxor- H&M
Knästrumpor- Cubus (va så jävla kalt i morse att det var ett måste)
smycken- precis som vanligt, ärvda av farmor och konfpresent

Vi älskar Wille just nu Hanna, bara så du vet ;)

Den gulliga underbara människan har fixat one tree hill 6 säsongen åt oss, är så glad. :D Så på lördag blir med oth mys och övernattning hos hanna. :)
.
Nedladdningen hade inte hunnit klart i morse när Wille gick till skolan (läs:jobbet) så när jag hade gjort klart mitt äckel prov i språkhistoria åkte vi hem till honom och jag fick USBt med hela säsongen på mot att jag lovade att lämna tillbaka det så fort som möjligt (typ måndag?). Sen blev det lunch hos honom (HA, jag slapp betala för det idag, gratis är gott eller hur är det;) innan han var tvungen att åka tillbaka till jobbet och jag åkte hem. Nu sitter jag här med en kopp te och film, behöver det efter den här veckan, den har inte varit så kul..

Haha, ibland får vi till det asså x)

Om ni har tråkigt kan ni ju alltid gå in på facebook och kolla in Hannas och min konversation... väldigt underhållande om jag får säga det själv.


bjuder på denna otroligt vackra bild och vet att Hanna också gör det, det var ju trotts allt hon som la upp den på fb


Missing you

Blir mycket oth här hemma just nu, kan ju bero på att jag har boxarna 1-5 men jag vet inte (a)...För er som har sett den (är det någon som inte gjort det) kan jag säga att när man lyssnar på den här låten så börjar man nästan tycka synd om den där keller, han kanske också har känslor som en riktig människa :p
.
Ne, men lyssna och ta in för det är en bra låt :)

Sen dag idag

Idag börjar jag inte förrens 12 och slutar runt 5 vilket suger rätt hårt, jag skulle hellre börja tidigare och tidigare, så mycket skönare...men nu är det som det är...
.
När jag kommer hem är jag barnvakt för jacob eftersom mamma och kenneth är på begravning, men det ska nog gå bra. Måste bara komma ihåg att hämta honom från viggo där han är och leker, annars blir det ju lite jobbigt x)

Inte så mycket till bloggning...

...inte på onsdagar i alla fall. Hinner inte blogga när jag är i skolan eftersom vi nästan aldrig använder datorer och sen när jag kommer hem från skolan är det bara att äta och sen sticka till ridningen för att hinna dit i tid. Men jag försöker, jag lovar. Jag menar, jag bloggar ju faktiskt nu... ;)
.
Har varit så himla seg både i kroppen och huvudet hela dagen, riktigt jobbigt att vi gick en så lång dag och att vi hade 2,5h ekonomi prov mitt på dagen. Det gjorde att jag inte fick lunch förrens vid 2, fram tills dess var jag bara gnällig för att jag var så hungrig och trött...inte en bra kombination, framför allt inte om man har sin mens som jag har...jaja, ridningen gick bra i alla fall, red ett fullblod som heter TTQ (To The Oueen) och hon var jätte mysig. Fullblod är sånna att antingen lyckas man få dom i form och gå fint eller så gör man det inte, och jag lyckades. :) Fick jätte mycket beröm av min ridlärare så det var kul.
.
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska kolla på ett avsnitt av oth och sen SOOOOVA!!! ska bli så skönt. :)

Har faktiskt gått bra idag

Har pluggat allt jag behöver göra vilket känns bra, men känner att jag ska gå igenom ekonomin lite till ikväll och sedan en sista gång på bussen imorgon så ska det nog gå bra.
Tröja med lilla My på- Lindex
Jeans- Gina
Glasögon- Esprit (i vanliga fall har jag bara glasögon när jag måste, typ lektioner men när jag bara är hemma är det riktigt skönt att ha dom, slippa anstränga ögonen så mycket)
Hår i slarvig knut

Nya skor

Blev kanske inte exakt dom jag ville ha men ibland får man kompromissa lite så att alla är nöjda
köpa på crispin- vad dom kostar har jag ingen aning om, när jag handlar med mina föräldrar kollar jag aldrig på prislappen...

Nu= Lunch

Nu ska jag fixa lunch, får se vad det blir, hittar väl något bra i frysen. Men den måste vara något som passar till oboy för jag är så sjukt sugen på det.
Sätter även på ett nytt avsnitt av oth, gillar nämligen inte att äta ensam...
Jamie Scott- sötast i hela serien...han är nog världens mest förstående och smartaste 6 åring ;)

Naglar :)

Fixade mina naglar igår, vad tycks? :)
.
lite diskret sådär :)

Ledig

Godmorgon! Idag är jag ledig men det betyder inte att jag ska ligga på sofflocket och käka praliner hela dagen, tvärt om, jag ska plugga hela dagen. Jag är sämst på att plugga själv hemma, det finns ju en massa saker som lockar mer så idag har jag gjort ett eget schema som säger precis vad jag ska göra. Hoppas på att det går bättre :p
.
Schema 12/10-10
9.35-10.30 Ekonomi (sammanfatta allt som kommer på provet)
10.30-10.45 RAST =)
10.45-11.45 Svenska (sammanfatta power point)
11.45-12.30 LUNCH
12.30-12.50 Fylla i papper om PRAO (läsa broschyr)
12.50-13-05 Skriva MF logg
13.05-13.15 RAST
13.15-14.15 Ekonomi (repepetera och göra uppgifter)
14.15-14.25 RAST
14.25-14.40 Spanska (öva på glosor)
14.40-15.00 Matte
.
Så nu ska jag sätta igång, hörs under dagen med bland annat bilder på mina nya skor :)

Simning 2 gårnger/veckan

Japp, så ser min närmaste månad ut. Vi har nämligen egen träning på idrotten fram till v.46 så då ska jag och sabina gå och simma. Sen har jag bokat tid för körlektion i dag också...nervöst? SJÄLVKLART! Håller på att dö men jag måste ta tag i det, jag vill ju ta körkort, är bara lite mer rädd att göra något jag inte hanterar, va ett tag sedan det hände...
.
Har inte så mycket mer att säga så godnatt! ;)

Idag är en vanlig dag och jag har det bra

.
Idag ska jag träffa söta Hasp för fika. Ikväll blir det scouter, jag vet vad ni tänker, två gånger i rad wow(!), men så är det. Sa ju att jag tänkte försöka ta tag i det där ;)
.
Påväg hem igår mobilbloggade jag men jag ser att det inte har kommit upp något...det sög ju...får se om det funkar att mobilblogga idag, kan ju alltid försöka :)

Finns inte så mycket att säga...

...vet att det inte blivit så mycket skrivet under dom senaste dagarna men det är så mitt liv har sett ut, ser ut. Visst jag funderar så mycket att det är ett under att jag kan göra annat, men det är inget jag kan berätta för er om, eller vissa saker är kanske det...men en nackdel med att fundera så mycket jag gjort nu på sista tiden är att det är svårt att fokusera på en sak, det är en massa tankar hela tiden och det är svårt att skilja dom från varandra så mycket att det faktiskt skulle gå att sätta ord på tankarna så att alla andra skulle förstå. Visst, det kan vara jobbigt att ha allt inom sig men det kommer ut ibland, lite i taget och alltid till samma person så att denna har en chans att hänga med. Tack för att du finns! ♥(mupp;)
.
Till något lite roligare, ikväll ska jag på bio med Anniiiz :) Vi ska se tusen gånger starkare, kanske passar bra nu (förlåt, sa ju att jag har en massa tankar som blandas ihop hela tiden...). ska träffa henne kvart över 5 i slussen, ska se till att vi äter något innan bion också, kan vara en bra sak x)

När livet är extra jobbigt...

...brukar jag läsa ett sms jag fått från dig.

Jag vill gärna tro att det fortfarande är så...

Plugg i ishallens cafeteria är ganska bra

det har jag prövat, igår efter ridningen hämtade kenneth mig och så åkte vi direkt till ishallen. Victor spelade nämligen match och jag kunde ju lika gärna sitta där och plugga som hemma, pluggade ju nästan bättre där för där fanns ju ingen dator som jag bara "råkade" sätta på och bara var "tvungen" att kolla typ fb ;)
.
Jaja, idag har jga tre lektioner varav två är prov...känns det bra? NEJ!!! Eller historian har jag koll på men det är det där andra, engelska glosorna som inte vill fastna...jobbigt läge om man säger så...


Lite smått besviken

Fick ju inte segla! Det ingick inte i vår kurs, så vi gick för motor hela vägen...hur kul är det...men jag fick briljera en del x) Både när det gällde knopar och att styra. Men det var ratt vilket jag aldrig styrt med förut (bara med rorkult) så det tog ett tag innan jag kom in i det. Men kaptenen var rätt imponerad eftersom han trodde att det skulle komma tio ungdomar som typ inte kunde ett skit och så hittar jag med en gång hur båten driver och bara styr som att det är det självklaraste i världen, vilket det ju är för mig ;) Han berättade också att de tjejer som rider eller seglar har lättare att lära sig köra bil och eftersom jag gör båda så borde det ju va en baggis för mig eller hur? x)
.
Jag var nog den som hade minst kläder på mig men ändå den som frös minst :p
Alla andra satt där med hur mycket lager som helst och såg nästan ut som uppstoppade djur men jag körde på lite men varmt x) Alltså: underställ, jeans och vindtät seglar tröja :)
.
tog inga bilder, han inte och sen var det så kallt att jag inte ville ta upp händerna mer än nödvändigt ;)

Segla najad 440

Godmorgon alla glada! Idag är största delen av min klass lediga men vi är några stycken som ska ut och segla..jag är inte den som klagar, rätt skönt för vi är ändå lediga nästa tisdag när dom går i skolan så det jämnar ju ut sig om man säger så ;)
Kommer va tillbaka i slussen ca 14 så borde hinna blogga något innan jag ska rida, ska förska ta någon bild också även om det bara är med mobilen x)

Min Favorit :)

Ååå, snacka om nostalgi! Älskar skönheten och odjuret, min favorit disney film!

Pratat med Mormor

Pratade med mormor i telefon, sen att det var mamma hon ville prata med egentligen hör ju inte hit. Mamma var nämligen inte hemma så hon pratade lite med mig istället (a)
Dom kommer upp snart och då ska vi va hund vakter medan dom är på någon 70-års fest. LÄNGTAR efter den lilla plutten!
Foto: Johanna Svenungsson

Orientering

Idag har jag haft orientering och nu sitter jag här med värsta värken i benen, gör ont från fötterna genom benen upp till knäna och så vidare upp en bit på låren... Men jag är nöjd, eller ja, ganska nöjd i alla fall tog 2/3 av alla kontroller så det är ju alltid något :p
.
Nu ska här pluggas, matte, historia och engelska...så inte taggad men det måste ju göras så bara att ta tag i saken...

6470818671...allt som betyder något är 1

"At this moment there are 6470818671 people in the world, some are running scared, some are coming home, some tell lies to make it through the day, others are just not facing the truth, some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil, six's billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one.."
- Lucas Scott
image40

v.40


Anniiiiz :)

Detta Inlägg skrev jag när jag precis skulle gå och så råka jag trycka på spara istället för publicera....men ni kan ju få det nu istället... Kan säga att det var ett bra möte och vi bestämde faktiskt en del saker som vi ska göra nu fram till jul :p
.
Skulle fikat med Anna men vi bytte det mot en filmkväll nästa helg istället (och en massa extra kakor till mig nu ikväll! ;) Passade oss båda bättre :p
Nu blir det scoutmöte, har inte varit på ett på evigheter så känner mig nästan duktig som går ;)
se you later alligator x)

Gästbloggar

Hallå där alla fina små fiskar, sitter och försöker fixa till Ericas kommentarsfält men går inget vidare på morfars lilla mini dator. Jag sitter just nu hemma hos både min och Ericas morföräldrar, så ni kan nog lista ut vem jag är, eller?  Vi sitter med lite te i soffan och har precis ätit en god middag.
har försökt att ta kort på deras bedårande hund Eddie men går inget vidare när han får blixten rakt i ögonen. Mordet i midsommar är det program som rullar på framför tvn. Ska strax hjälpa mormor att rulla på poolen. Sen ska jag tigga till mig lite goda digestive. Det är nog det bästa med att vara här, digestive och te i soffan.  
 

Vi från Göteborg är bara lite finare och lite bättre än resten av värden. 
 
LOVE JOHANNA SVENUNGSSON
 


 

What should I do?

Har pluggat en massa så nu tänkte jag ta och göra något annat, någon som har något förslag på vad?

You´re perfekt just the way you are


Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

18 års festen är spikad

Hehe, japp, så är det! Var på barnkalas idag hos mina söta brorsbröder och då kom vi in på att fylla 18 och mina bröder (plast) berättade om när dom var i den åldern. Dom vill ju va med när jag fyller 18 och då kom Micke på det den smarta idén att ha fest hos honom. Som han sa, det går ju bussar dit och mina föräldrar är lunga eftersom han har "koll". Works for everybody ;)
.
Så boka in den 16 juni 2011 redan nu! Då blir det PARTY! :p
xD

söööder seru

Söderslang är något jag växt upp med då min plastpappa bott i stan så när man kollar igenom en massa ord så kan jag de mesta. Men visst är det ganska kul "språk":
"sila tugget, det är brudar i kartongen!"- typ, tänk på vad du säger det finns tjejer på tunnelbanan!
"fimpa luman" (något jag jämt får höra)- släck lampan
"måste tjacka nya dosor"- måste köpa nya skor
"jag fick ett slag på roten mellan lysrören och var tvungen att åka plingplongtaxi till plåsterhuset"- jag fick ett slag på näsan mellan ögonen och var tvungen att åka ambulans till sjukhuset
"jag har deg så vi kan splitta en turkbulle"- jag har pengar så vi kan dela på en svarttaxi.
.
söderkisen: - En slang med slira!
korvgubben: - Hur sa?
söderkisen: - Hajaru inte tugget?
korvgubben: - Va???!
söderkisen: - En korv med bröd!
korvgubben: -
Jaha, säg det då. Vad är det där för snack?
söderkisen: - Söderslang, kisen!
.
Finns ju en massa fler men jag orkar inte skriva upp alla...kan ni några roliga? :)

Jag gör ingenting och tänker inte få ångest över det!

Underskatta inte värdet av att göra ingenting,
av att bara ströva omkring alldeles ensam,
lyssna på allt som man inte kan höra
och bara ha det bra

-  NALLE PUH -


RSS 2.0