Den lilla skiten :P

Japp, Carro hade alldeles glömt bort att vi skulle ha träffats igår så hon hade åkt till en av hennes kompisars landställe, så här satt jag ensam kvar... Hom har i alla fall lovat att vi ska täfas i mogon och att hon inte ska glömma bort mig, bäst för henne ;)


Har bara bra minnen här ifrån

Glad

Hej!

Man kan ju inte riktigt påstå att det är sommar ute idag, eller kanske svensk eftersom det både regnar och blåser.

Jag börjar få lite lätt panik, om mindre än en månad börjar jag skolan, en helt ny skola och jag har ingen aning om vilka människor som kommer gå i min klass...gillar verkligen inte att inte ha koll på allt, det gör mig nervös. Usch!

Men än är det lite kvar på sommaren och i morgon ska jag träffa underbara Carro :) Vi ska shoppa, vilket jag har velat göra länge nu...Måste ju göra något åt att gadderoben inte är propfull...

Måste få klaga lite...

för när det äntligen är fint väder och sol får inte jag sola eftersom jag är sjuk, är det inte orättvist!

I morgon kommer i alla fall Carro hem och jag längtar tills jag dör, har inte träffat henne på mer än en månad. Måste verkligen få med henne ut och shoppa, det kliar i fingrarna och pengarna ligger i plånboken till ingen nytta, så kan vi ju inte ha det. Speciellt inte när jag har ränsat min gadderob så att det får plats en massa nya kläder :)

Imorgon är det sandhamn som gäller och det ska bli kul för jag har inte varit där på hela sommaren, men det blir att gå upp tidigt, eller det beror ju på hur man ser det, båten går i alla fall 11.35 från stavsnäs.

puss 

Regnet bara öser ner

Hej!

just nu regnar det ute och då menar jag inte bara sdär lite utan det regnar verkligen. Man kan liksom se vattendropparna som faller för att dom är så stora. Helt enkelt ingen bra början på dagen eller den nya veckan, jag blir alltid deppig när det är dåligt väder.

under helgen har det varit bättre väder och i lördags åkte vi ut till vaxholm och käkade lunch (det måste vara en av de bästa sakerna  ed sommaren att få äta ute på olika serveringar och restauranger), efter det åkte vi hem till Christer och Maria som var husvakter, och vilket hus sen. Kan börja med att säga att tomten var så stor så han som bodde där har köpt en fyrhjuling för att han inte orkar gå varje gång han ska ner till båten. Huset var inte heller litet och det fanns två gäst hus med kök, vardagsrum, flera sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sen på allt hade han 6 bilar och det var riktigt coola bilar, inte för att jag kan något om bilar men Kenneth blev mäkta imponerad av dom och det borde säga något.

puss


Men jag älskar dig ändå och kommer alltid att göra

Jag hatar dig just nu så att det värker i mig och vill aldrig mer ha något med dig att göra eftersom det alltid slutar med att jag är ledsen, men samtidigt saknar jag dig och gråter för att jag håller på att förlora dig. Jag har försökt, det har jag verkligen, när jag pratat med dig har du bytt ämne som om det inte var något viktigt, men det är viktigt (i alla fall för mig) och när jag har skrivit har du inte svarat på det jag skrivit utan skirivit om något helt annat. Vad vill du att jag ska göra? Jag orkar snart inte försöka mer, snart ger jag upp spm du redan gjort för länge sedan för det gör för ont. Men även om jag vänder det ryggen kommer jag alltid ha kvar ett stort, tomt svart hål i mig som bara du kan fylla igen, men som vanligt försöker du inte ens. Betyder jag inget för dig längre? För det är så det känns.

Som någon sa till mig, du kan inte bortförklara hur jag känner för det är mina känslor som är dom viktigaäven om du anser att det inte är som jag beskriver. Du kan inte heller säga att jag inte känner som jag gör, för det vet bara jag. Det är utifrån mina känslor och upplevelser som du måste försöka rätta till allt, för även om jag försöker måste du kämpa mera om det ska lyckas.
Du kan börja med att höra av dig, kämpa lite för att lära känna mig igen, för hur hemskt det än låter känner du mig inte längre och snart är det förskent. Det går inte att plocka små saker, som skolan för att förstå dig på mig, du måste gå på djupet, som tankar och funderingar. För att få reda på sådanna saker måste man träffas på riktigt och bara vi, för även om det är roligt att vara med andra så är inte det ett bra sätt att lära känna någon.

Berätta för mig varför du inte vill ha mig, vad gör jag för fel? Jag famlar i blinod här utan att ha något konkret att ta i medans hålet och saknaden bara blir större. Jag vill fixa det här, jag vill ha dig i min framtid men då måste du vilja det också. Just nu verkar det som att du har gått vidare i ditt liv och bara accepterat att jag inte längre finns i det, men det borde du inte! sluta inte kämpa! Jag vill ha dig, men inte så här.

090703

Hej!

Det känns som evigheter sedan jag var på middag men det var trevligt och jag åt god mat. Efter det känns det som om allt bara har rasat och idag känner jag mig lika grå och regnig som vädret ute. Det börjar med att mina gudföräldrar (också pappas kompisar) inte hade en aning om att jag inte var hos pappa längre, sen att han inte hör av sig till dom heller. Sen, det som gör mig mest förbannad och ledsen är att han har pengar för att betala till ef men vägrar göra det eftersom mamma vill ha alla pengar på samma gång och han tycker att det är orättvist. Sen säger han att det är mamma som gör så att jag inte kan åka. Men det löser sig, det är nästan klart att jag ska vara i Usa hela sommaren nästa år (så 3 månader) och min familj har en massa bra kontakter när det gäller att resa till andra länder:) Tänk att jag kan göra mig själv på bättre humör!

puss

Middag i kväll

Hej!

Denna vecka händer det inte något speciellt roligt för min del då jag passar jacob hela veckan. Enda trösten är att han vaknar vid 9 varje dag, idag kom han in till mig tio i 9 och ville titta på tv i sängen.

Men i kväll ska jag på middag på någon restaurang (vet inte vilken eftersom det är en överaskning) med mina gudföräldrar. Blir hämtad vid 18.30 så jag har ingen aning om när jag kan tänkas komma hem, dom har en tendens att prata väldigt mycket :P


Vårat hus, inte så stort men det räcker åt oss i 2 veckor XD


Jag och Jacob matade fiskarna när vi väntade på maten. Restaurangen låg i en söt liten hamnstad


Jag skulle kunna tänkta mig att bo här


Även om det inte blev en riktig midsommar var vi tvugna att äta jordgubbar


en av kvällarna var vi och såg på en häst show som handlade om Menorcas historia, dom var verkligen jätte duktiga
självklart var vi mycket på stranden oxå

men nu ska jag gå och köpa glass så att mina bröder lunar ner sig ;P

puss

RSS 2.0