Hemma

Hej!

blir ett kort inlägg eftersom jag ska iväg snart. Tänkte bara berätta att jag är hemma och att jag har haft det jätte bra:)

Vet att jag har fått sms medans jag varit borta men inget syns på min mobil så ni får inte bli ledna att jag inte svarar, jag vet inte om att jag har fått dom eller vad som står....fråga mig inte varför, jag och teknik går inte ihop

puss

Sommarlov:D

Hej!

Nu har jag äntligen sommarlov, som jag har längtat. Så idag kan inget förstöra mitt bra humör vad kan göra en mer glad är bra betyg, bra omdömmen, sommarlov och vetskapen om att jag ska åka till värmen i morgon när det är regnar och är kallt här.

Idag har jag bara packat och varit hemma hos pappa ett tag för att få sommar present och födelsadagspresent (200 euro) och sen fick jag 500 kr av farfar för att jag sluta skolan :)

Fick på skolavslutningen 2009
Min fina ros jag fick i går på skolavslutningen:)

nu ska jag packa klart. skriver när jag kommer hem

puss

Bal + spex

Hej!

Igår kväll var det bal och Hanna (Chibbis) hjälpte mig med mitt hår så det var jätte fint :) Det var god mat och efter det dansade vi tills fötterna brände. Idag har det varit spex och jag var en djävul, kanske inte världens ondaste, mer en snäll djävul :P men efter det åkte vi in till stan och spelade laserdome, det var kul även fast jag suger.

Glömde dock kameran hemma men tog lite bilder när jag kom hem och idag på min fina klädsel ;P

När jag kom hem bytte jag om till myskläder och tittade på film, var för upp skruvad för att kunna sova


Väldigt suddig jag vet, men jag han int ta en till i morse, var lite sen


Jag på väg hem från dagis, mutade jacob med att han fick ta kort om han uppförde sig på vägen hem XD

puss

Min kaktus har en blomma :)

Victors kaktus har alltid blommor men aldrig min sa jag till mamma igr. När jag i morse drog upp rullgardinen såg jag att min katus faktiskt kommer att få en blomma :D Kommer visserligen att missa när den blommar men i alla fall, jag är glad för det


Min egna lilla blomma :D


Har jag rätt att vara arg på min pappa för att han vill gå på min avslutning?

Hej!

Fick precis ett svar av pappa på mitt mail där han skriver att han kommer att komma på min skolavslutning även fast jag inte vill. Vad ska han där och göra? det är inte så att vi ska göra något speciellt så jag fattar inte. Men det är inte det som gör mig arg, det som gör mig arg är att han hade inte tid att komma på min konfirmation för att det var viktigare att åkta till Ryssland (Hallå, resan var ju nästan gratis) men skolavslutningen är så viktig att han flyttade ett stort möte i Frankrike så att han skulle vara hemma. Det är liksom lite för skent att börja bry sig. Jag har gråtit tillräckligt mycket för att han har sårat mig och har fortfarande svårt att inte börja gråta när jag tänker på allt han har gjort mot mig, varför ska jag bara förlåta honom när han har tagit min pappa ifrån mig, för det är så det känns, att jag inte har någon pappa och det känns alldeles tomt, det är en plats som ingen annan kan ta. Men han kan inte förvänta sig att jag ska tycka att det är okej att han bryr sig om saker när det passar honom, han ska bry sig om mig hela tiden och framför allt ta mig seriöst och behandla mig på samma sätt som Victor. För just nu visar han öppet att det är Victor han tycker mer om och att jag kommer tvåa vad det än handlar om. Jag orkar inte längre tänka på allt det här utan det är lättare att stoppa det i en ask och aldrig öppna den om det inte är nödvändigt. Jag är beräd att förlåta honom om han är beräd att ändra på vissa saker och framför allt sitta ner och prata med mig om vad jag upplever jobbigt för just nu bara undviker han ämnet, hur jag än gör och jag vet inte längre vad jag ska göra.

Bara en vecka kvar, sen är allt slut :)

Hej!

Idag har det varit ännu en onödig dag som vi bara sitter av och det är många lektioner som vi har fått sluta tidigare ifrån, hade bland annat bara en av Anns lektioner. Efter åkte jag och Ellinor till forum och hon köpte en locktång och jag en bok. Kommer ju bli rätt mycket läsning på menorca de två kommande veckorna eftersom jag kommer att ligga vid poolen nästan hela dagarna :D Det är nästan så att jag hoppas att det ska regna mycket när jag är borta så att det känns ännu bättre och att jag kan ligga där i värmen och tycka synd om alla här hemma. (skadeglädje) Men framför allt, att jag kanske för en gång skull kan få vara brunare än alla andra, vilket inte kommer att hända men i alla fall, jag kan ju få en chans.

Känner att jag börjar få lite panik, det är bal på onsdag och jag vet inte hur jag ska ha håret!!!! Sen är det spex på torsdag och jag måste fixa djävulshorn och svans.... när ska jag hinna allt, var har all tid tagit vägen!?

puss

Skönt att slippa skolan om bara för ett tag

Hej!

Igår slutade jag vid 11 så jag åkte hem till Wille och vi drack te och låg i hans säng och pratade i ca 4 timmar innan jag var tvungen att åka hem för att se att mina bröder inte hade slagit ihjäl varandra.

Idag har jag sovmorgon och börjar om 25 minuter så jag börjar får lite brottom. Hoppas att ni får en bra fredag.

puss

Rudolf

Hej!

Jag är ju somsakt väldigt förskyd och just nu ser jag ut som rudolf med sin röda mule, eller kanske en allkis är en bättre jämförelse eftersom jag även låter som en när jag hostar.

Idag var sista spanska lektionen med Emely och sista musik lektionen och jag är glad :) det är så skönt att allt snart är över, om en vecka har jag bal och sen kommer dagarna att gå fort tills jag är på menorca och kan ligga vid poolen hela dagarna och lata mig (och självklart bli lite brun också ;P) Det ända som jag inte längtar efter är spexet eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig, men jag får klura lite på det. I värsta fall får jag göra som Ellinor sa, att man går dit som man är eftersom man kommer att se ut som en zombie efter balen :P

puss

Jätte förskyld :s

Hej!

Igår var jag ju inte med på idrotten för att jag hade ont i halsen, idag är det värre och jag hostar mer. Ända som är bra är att det inte längre kliar i näsan och att jg inte nyser, så jag kan dra slutsatsen om att jag har blivit mer allergis mot gräs men att allergitabletterna fungerar. Det sämsta är att jag inte kan sitta direkt i gräsat, måste sitta på något för att inte få utslag. Så i sommar får jag gå runt med en filt i väskan så att jag också kan sitta ner om man hittar någon fin park att fika i.

det fina vädret som varit hela helgen är nu borta och jag är därför lite deppig idag. En annan anledning till det kan vara att jag blev antagen av ef igår men mamma nu inte är helt säker på om jag får åka då det kommer att kosta närmare 100 000 kr men det är lugnt om pappa är med och betalar, vilket han aldrig kommer att göra....så jag kan ju redan nu förbereda mig på att inte åka :( Jag vill bara krypa upp i någons famn och få gråta lite, jag har ju precis fått min stora dröm i livet krossad...


Annat väder var det i fredags när jag var i stan med Hanna ♥

puss

Provet gick åt helvete

Hej!

Hade spanska nationellt prov idag och vi skulle skriva ett brev, det gick verkligen inte bra. Det började med att jag kom en kvart förskent och sen kunde jag inte komma på något att skriva om men jag fyllde i alla fall nästan de sidor som fanns. Åkte nämligen till stan och åt lunch med Wille, det var trevligt även om det blev kort.

Men nu måste jag gå och kolla maten, ska ju ha ef intervju idag så måste åka hemmifrån typ om en halv timma. Önska mig lycka till!

puss

RSS 2.0