Mamma betalar!

hehe, ja. Brukar ju alltid vara "pappa betalar", inte i mitt fall då för då är det oftast Kenneth som betalar. Men idag var det alltså mamma... bara så att ni vet! ;)

Vi åkte upp till forum för att fixa en massa saker och jag åkte med för att jag tyckte att jag behövde en ny bikini. När jag var där kände jag att det kanske var lite sent påtänkt för det var väldigt urplockat överallt, med betoning på VÄLDIGT. Men jag hittade i alla fall en på Stadium, tillslut ska jag väl säga.


fick en extra del på köpet så jag tog en underdel till. Det är ju alltid den man måste byta såfort man har badat så att man inte ska få urinvägsinfektion och nu kan jag ha kvar samma överdel utan att det ser konstigt ut. För den behöver man ju inte byta :p

Dag vid stranden

Hej finingar!

Idag har jag haft en underbar dag på stranden med mina kära bröder. :) 






Victors och min relation har blivit mycket bättre nu på senare tid vilket jag verkligen gillar. Allt det där syskonbråket som kunde vara när vi var små är borta och vi är bara bra vänner, är så glad över det. Allt blir så mycket enkare då, som nu när vi ska till Menorca så har jag honom där som jag kan umgås med och som förstår alla skämt osv. 


Love my brother ♥

Läslusar är vi allihopa

..eller så är det bara jag. :P Nej men jag tänkte sätta ihop en lite lista med bra böcker som man kan läsa i sommar! själv måste jag köpa en del innan jag åker iväg, kan inte åka dit med bara en bok vilket är det jag har jag hemma.

Deckare:
Camilla Läckbergs böcker (alla hennes böcker är riktigt bra men ska man bara läsa en ska man välja Tyskungen som var överlägset bäst.)
-Det här är böcker för dig som gillar deckare men samtidigt vill ha en bra roman och lite mer personligt än bara en gåta som ska lösas.

Räven- Michael Connelly (han har skrivit även andra bra böcker som är klart läsvärda)
- En bra historia som går rakt på fallet med så lite annat som möjligt. Vill man läsa om polisens jobb är Connellys böcker perfekta.

Serien om Annika Bengtzon- Liza Marklund (kan inte välja en favorit)
- Välskrivet och spännande räcker för beskrivning av dessa böcker. 

Indicier- Patricia D. Cornwell (har inte läst fler av hennes böcker men ska nog göra det i sommar eftersom jag verkligen fastnade för den här)

Till minnet av Edward- Elisabeth George
- Hon har skrivit många bra böcker men det här är nog den jag gillade mest. De kan vara lite sega ibland men klart bra sommar läsning. Man kan inte mer än att älska karaktärerna i böckerna.

Romaner:
Fågelvägen
- Anne- Marie MacDonald
- välskriven bok som rymmer det mesta, spänning, glädje, sorg, kärlek m.m. Vissa stunder är den även väldigt hemsk men man vill bara fortsätta läsa. En av de bästa böcker jag läst.

Stormblomma- Tamara McKinley
- Detta var en bok jag inte kunde lägga ifrån mig. När jag var så illa tvungen längtade jag bara tills när jag skulle få krypa upp i soffan och fortsätta läsa. Ska du läsa den i sommar så bränn dig inte i solen, för du lär vara så uppslukad av boken att du inte märker att det är lite varmt.

Änglar- Marian Keyes (även hennes andra böcker)
- Riktigt bra böcker om kvinnors liv i Dublin. Just Änglar var den boken som fångade mig i sitt nät och jag kan verkligen rekomendera att läsa den.

Verklighetsbaserade:
Infiltratören- Lasse Wierup
- En riktigt bra bok just för att man inte kan tro att det har gått till så här i sverige. Annars kan den vara lite seg under vissa delar av andra halvan av boken.

Gömda, Azyl, Mias hemligheter och Emma Mias dotter- Liza Marklund och Maria Eriksson
- Finns ite så mycket att säga om dessa böcker förutom att dom verkligen lyckas fånga läsaren och sen är man fast. Man tycker så synd om alla inblandade och framförallt barnen att man bara måste fortsätta läsa och se hur det går för dom.

Inte utan Min dotter- Betty Mahmoody
- Skildar en osannolik verklighet på ett gastkramande sätt. Det här är en bok fylld av passioner och minst sagt dramatiska händelser. Hur långt är man villig att gå för att rädda dom man älskar mest?


Chicklitt: (vad finns det att säga om dess böcker mer än att antingen älskar man genren eller så gör man det inte. och älskar man den älskar man mer eller mindre alla böcker)

Alla var där- Lauren Weisberger
Den andra kvinnan- Jane Green
I dina kläder- Jane Green
Babbeldrottningen- Meg Cabot (även om den var lite, vet inte riktigt hur jag ska säga, kanske barnslig så var den riktigt bra)
Babbeldrottningen i New York- Meg Cabot
Stjärnfabriken- Naylor & Hare
En shopaholics bekännelser- Sophie Kinsella
En shopaholic i New York- Sophie Kinsella
En shopaholic säger ja- Sophie Kinsella
En shopaholic får en syster- Sophie Kinsella



Underbar dag :)

Hej alla glada!

Idag kan man ju inte klaga på vädret i alla fall. var nere vid långsjön med Jacob förut och det var riktigt härligt. Nu ska jag ta min allerigtablett (glömde den i morse) innan jag går ut i trädgården och hjälper mina föräldrar.

Nästa vecka ser ut att bli en lika härlig vecka som denna men kanske aningen mer innehållsrik. Börjar veckan med bad i saltis med Anna i alla fall :p Men innan det ska jag vara hos tandläkaren vid 9.40 för en vanlig rutin koll, för en gång skull inget special fall, har ju varit där rätt mycket dom senaste åren men aldrig kollat efter hål så det är nog bra...


Vid sjön förut idag :)



Men jag älskar ju jordgubbar!

Hej!

Hoppas att ni hade en bra midsommar. Det hade jag, i alla fall tills jordgubbarna kom fram. Jag som älskar jordgubbar mer än allt annat på denna jord åt så att det spruta genom öronen, var ju dom första svenska jordgubbarna som jag ätit i år. Jag bakade nämligen jordgubbstårta (min farmors tradition på midsommar som jag inte tänker släppa, inte ens nu!) och det blev en massa jordgubbar över, hade typ 2 liter så det var inte så konstigt. Men i alla fall, jag fick en allergisk reaktion, fick utslag över hela kroppen, skojar inte!! och det kliade som fan, värre än gräsutslagen! tur att jag hade medicin hemma, har ju tabletter och salva mot gräs. Så det vara bara att ta och sen fick jag inte sitta någonstanns hemma utan hadduk för hela jag var kladdig...
Så idag håller jag mig hemma, har fortfarande kvar utslagen och tänkte att jag inte skulle skrämma slag på alla jag möter. Men det är inte lika farligt som igår, är faktiskt nästan helt borta.

Så jag är allerigisk mot jordgubbar! :( Inte så konstigt igentligen eftersom de är soppas starka och sen eftersom jag är allergisk mot gräs också, det är nämligen kors allergier (jag har koll). Här även kollat och det är ju inget farligt att äta jordgubbar även om jag är allergisk och jag har ju en halv jordgubbstårta kvar som måste ätas upp...så det är bara att ta tabletter och sen äta och stå ut med utslagen...hur ska jag annars leva!?


Jag och broder igår påväg hem från Nyckelviken :P

Midsommar

Hej alla!

Midsommar idag kommer firas med 5-kamp hemma hos oss och sedan dansa runt midsommar stången i Nyckelviken. Känns lite konstigt att vara hemma under midsommar, har inte varit det på kanske 5 år och då har jag firat det på lagnö, men det går ju inte nu. hoppas på att det här blir minst lika kul.


Såhär är jag van vid att fira midsommar. (Bild från 2007)

Hatar gräs!

Hej!

Jag vet att det inte blev något inlägg igår men jag orkade inte, fixade en massa saker hemma hela dagen och sen när jag äntligen var klar var det mer lockande att lägga sig ute i solen med en bra bok än att sätta sig framför datorn :P

Just nu är Jonis påväg hit! Kan säga att jag har saknat honom väldigt mycket, inte så konstigt med tanke på att jag inte träffat honom på typ två år men ändå :p Ska gå och möta honom vid bussen vid 10 över ungefär. Hoppas bara på att han hittar ordentligt och går av vid rätt station för han har ingen fungerade mobil än, eller hans simkort är inaktiverat...


Måste bara få klaga lite, hatar verkligen gräset just nu! Igår halkade jag och tog emot mig med armen, efter det såg den ut såhär (syns inte så bra men ändå) och jag nuddade nog bara gräset i typ sådär två sekunder. Tur att jag har salva och tabletter hemma så att jag kunde ta dom med en gång, för nu är allt borta i alla fall.

Sol och bad (men inte jag)

Idag var jag som sagt med Chibbis. Mötte upp henne någonstanns långt ut åt helvete (tog buss från vällingby) för att gå till några klippor eftersom Douglas (hennes hund) inte får vara vid vanliga badet. Där låg vi och solade och Douglas badade, eller det var i alla fall planen. Slutade med att även Chibbis badade d hon skulle hjälpa honom upp, var lite läskigt för hon råkade trycka ner honom under vattnet men allt gick bra ändå. :) Efter det åkte vi hem till henne och åt lunch m.m. innan det var dags för mig att åka hem..1 och en halv timme..


Blöt hund


Min fina bränna efter shortsen...måste få bort den känner jag!


Fining ♥


Gårdagskvällen :)

Ja, jag orkade ju inte blogga när jag kom hem igår kväll och idag har jag hängt med Chibbis i hässelby hela dagen så då har det inte blivit någon bloggning heller. Skriver mer om dagen senare.

Igår när jag kom till Anna var det fullt hus, en massa släktingar som man skulle hälsa på innan jag fick gå in och äntligen säga hej till Millan. Var verkligen jätte kul att träffa henne igen efter ett helt år (en annan som jag inte träffat på år och dar ringde mig idag, berättar mer om det senare). Även Blondie (Johan) var där, riktigt trevligt. Vi år god mat som Björn (Annas pappa) hade lagat, eller ja, han grillade kycklingspett och resten hade Anna gjort, tro det eller ej. :P Hade i alla fall riktigt mysigt ute på hennes altan och vi satt och pratade och skrattade så tårarna ran ibland, har verkligen saknat det!


CAMILLA!!! :) ♥


Söta Anna och Blondie :P


och så här såg jag ut (+ lite smycken) 


Nostalgi!

Hej!

Nu är jag hemma igen efter att ha fixat en present efter mycket om och men. Hatar att köpa presenter, vet aldrig vad jag ska köpa och sen slutar det med att jag bara köper något och oftast kommer på något mycket bättre när jag väl gett bort den. Men den här gången är jag ganska nöjd :)


Det är fint utanpå i alla fall :P


hittade även det här fina busskortsfodralet och var bara tvungen att ha det! :)
Vad vore jag om inte fem myror är fler än fyra elefanter hade funnits liksom!? :P


Grattis Anna!

Hej!

Jag vet att jag inte har bloggat på hela helgen men jag har haft annat för mig. Har bland annat firat storebror som fyller 40 (Usch va alla blir gamla!!) på söndag men han är inte hemma då så vi firade honom nu.

Ska strax iväg för att hitta en present till Anna, hon fyller nämligen år idag så vi ska fira henne ikväll :)


GRATTIS GULLE! ♥ ♥

Äntligen har jag hittat den!

Japp, förra veckan hittade jag änligen den svarta kjol jag har letat ihjäl mig efter och jag hade faktiskt gett upp hoppet om att någonsin hitta en. Visst är det alltid så att när man slutar hoppas så får man det man ville ha eller så händer det man ville hända, konstigt det där asså x)


Jc- 199 kr


Fredag

Hej!

Idag är min sista dag att passa jacob, i alla fall på två veckor, något som är väldigt skönt kan jag säga. Visst, han är jätte gullig och jag älskar honom verkligen men han kan samtidigt vara en riktig pain in the ass... Han är nog rätt trött på mig också kan jag tänka mig (alla pussar och kramar som han måste utstå..någon som vill byta av honom? ;)

Idag var jag i alla fall i forum och lämnade tillbaka solglasögonen från pappa eftersom jag redan har ett par x) Fick dock vänta på att han skulle komma eftersom han hade betalat med kort så jag kunde inte få tillbaka pengarna kontant... så nu är jag riktigt rik och det kliar i fingrarna att få ut och shoppa ;)

Kan förresten senare visa en kjol jag köpte för ett tag sedan, eller ja, kanske en vecka si sådär :p

 

Begravning

Hej!

Idag har jag varit på begravning hela dagen, åkte vid halv 12 och kom hem för en halv timma sedan. Det är aldrig roligt och jag kan ju säga att det gjorde att jag inte alltid var jätte glad igår.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på one tree hill, fick nämligen säsong 1-5 igår av pappa och farfar. Fick även ett par rayban men eftersom jag fick ett par av mamma och kenneth på morgonen så ska jag åka och lämna tillbaka dom i morgon.



Kan passa på att säga tack än en gång för alla gratulationer igår! ♥

Grattis till mig!

Hehe, ja jag fyller ju år idag så jag blev väckt kl 6.30 med skönsång av min fina familj. Fick lite paket och sen fick jag somna om igen.

Förutom att ha pratat i telefon idag har jag, Jacob och Victor åkt upp till foum för att jag skulle fixa en sak som jag fick i morse (Rayban;) och för att äta lunch så att jag skulle slippa göra lunch på min födelsedag.

 
Detta + en pjamas med mumintrollen på var vad jag har fått i present än så länge

Är det någon mer än jag som saknar den där känslan man hade när man var liten och fyllde år? Den där känslan som gjorde att man inte kunde sova kvällen innan för att man var så spänd på vad man skulle få, eller när man vanade tidigt på morgonen och inte kunde somna om och därför lossades sova när familjen kom in och sjöng för en. Jag vill vara liten igen och ha den underbara känslan igen! Den man bara hade en gång om året!

Jag lever!

Hej!

Jag vet att jag inte har bloggat på evigheter nu och jag haft lite folk som har påpekat det men jag har inte haft någon ork eller lust. Det har hänt lite för mycket tråkiga och jobbiga saker för att jag skulle orka blogga och lossas som ingenting samtidigt som jag har känt att det varit alldels för privat för att skriva om det här. Men nu är jag tillbaka (tror jag) och jag hoppas att ni orkar och vill fortsätta läsa min blogg.

Börjar blogga som vanligt i morgon men ni kan få två bilder från skolavslutingen som var för ca 1 vecka sedan. Passar Jacob denna veckan så idag var vi nere i nyckelviken och kollade på alla gulliga djur, lammen och griskultingarna var sötast måste jag säga!


:)


söta silvia! Tänk att det finns så snygga människor som hon! :p

Gårdagen

Hej!

Hade tänkt lägga upp lite bilder igår kväll från dagen men det hände lite saker som gjorde att jag tappade all ork och lust. Men idag känner jag att jag måste göra något och jag kan inte vara ute just nu för kenneth håller på att klippa gräset, så jag har stängt in mig i huset medans alla andra är ute i det fina vädret. Jag borde i för sig kunna gå ut efter lunchen så det ska jag väl göra, men jag orkar inte göra så mycket för det blev inte så mycket sömn i natt men att ligga i en solstol och läsa borde jag orka :p


matchklädd :)


Jag och Victor i väntan på nästa match



Dom var riktigt duktiga för att vara första gången och för att vara det ända "laget" som faktiskt inte har bildat ett riktigt lag än.

Från bik bok

Är just nu och tittar på Jacob när han spelar fotbolls match, hade nämligen lovat att titta på honom :p


Detta linne vad var jag köpte i torsdags (gud va dagarna går fort). Perfekt att ha på stranden i sommar

Fotboll på schemat idag

Hej!

Jag vet att det inte blev någon bloggning igår, eller när jag kom hem från wille heller för den delen. Men jag kan säga att det var riktigt treligt där, framförallt då min fina scoutledare som jag inte träffat så säkert ett halvår var där. Riktigt roligt. Glömde kameran och mobilen låg i väskan hela kvällen så det blev inga bilder tagna under kvällen vilket var lite synd.


Detta var i alla fall vad som låg i paketet :p


söta hanna


Denna fina fluga fick han på sig när vi kom. Jag fick faktiskt sätta på den men sen åkte den av två sekunder senare, han ville inte ha den på sig konstigt nog :p

Kan visa senare vad det var jag köpte på bik bok. För nu ropar mamma på mig att jag ska hjälpa till med något..


Blev lite shopping i alla fall

Haha, ja. När Hanna och jag gick där i stan stannar Hanna plötslingt stannar framför bik bok, det sitter nämligen en stor skylt på dörren där det står "50% på allt, bara idag". Självklart var vi tvugna att gå in där. Jag kommer ut med ett linne och hanna med ett linne och ett par shorts (och hon som ska spara pengar jue). Vi hittade tillslut bra presenter till wille också :p


Klippning

Nu sticker jag iväg och klipper mig, har en tid kl 9. Tidigt, jag vet, men jag ville inte klaga när min frisör är så snäll och kommer in bara för att klippa mig, även om hon är ledig. Sen är det bara bra att jag kommer upp, ska möta Chibbis i stan efter för att hitta present till Wille som tar studenten idag.

Så detta är vad som står på schemat:
9.00- Klippa mig
11.20- Möta hanna i stan
ca 15.30- Hämta jacob från skolan
18.00- studentmotagning
Någonstans där imellan ska jag och hanna hinna plugga men det hinner vi, har en lång stunde där efter stan. (om vi inte är jätte sega på att hitta present, vilket inte skulle vara så konstigt eftersom jag inte känner några andra med mer beslutsångest än vi ;)


En trött och osminkad Erica som verkligen inte borde vara uppe och skutta så här dags

Men jag hinner kanske blogga något mellan klippningen och att jag ska möta hanna, annars kommer det nog upp något efter stan :p

Hatar mygg!!!

Just nu kliar det som fan på mina ben och armar! Jag kan ränka till 9 myggbett och jag har säkert missat något som gömmer sig i hopen med alla andra...Vi red nämligen ute i en hage vilket var väldigt mysigt, om man bortser från myggen såklart, vilket inte var så svårt. Red nämligen på världens sötaste häst Jackpot! Var en tjej som var med och fotade så vi får väl se om bilderna kommer upp på facebook, gör de det lovar jag att visa någon för det blev några bilder på mig i alla fall.

Dagen idag har varit helt okej, trots två prov. Men de var inte så svåra och sedan har det ju varit jävligt varmt ute idag vilket alltid får mig på bra humör :) Var lite sorligt dock att det var vår sista geografi lektion och att vi därför aldrig kommer att ha Mikaela igen. Men vi kommer ju se henne i skolan och hon bjöd oss på kakor. (kakmonstret i mig vaknade till liv igen och kände sig riktigt nöjd ;)


blev favorit i repris från förra veckan men jag älskar verkligen mina rosa shorts:
kofta och shorts- Gina
linne- MQ
gladiatorsandaler- Tamara (köpta på crispin)
solglasögon- Åhléns
smycken- konf. present och ärvda (som vanligt helt enkelt)

Kan du räkna till soptunna?

Inte jag heller men Jacob hävdade bestämmt vid maten att det visst gick. Vi satt nämligen och räknade upp vad man man ränka till (typ tidning och Enköping) och han ville också vara med, så han frågar mig "kan du räkna till soptunna då?" jätte stolt över att han kom på något och ännu mer stolt när jag säger att jag inte kan det. Min lilla plutt :p


Min söta lilla clown ♥

snart så...

...efter mitt förra inlägg kom jag på att jag borde ta och göra en önskelista. Mina föräldrar har bett om en ett tag men jag har inte orkat eller haft tiden att göra en, men nu har jag ju det. Hatar att skriva önskelistor, man måste ju ha med saker som alla kan köpa. tex. så skulle aldrig min bror köpa något över 300 kr till mig medans mina föräldrars presenter brukar ligga över 1000 i alla fall. Ja men ni fattar. Tänkte i alla fall att jag kunde visa vad jag kommit på så här långt och ni kan gärna få komma med förslag om ni kommer på något som jag BORDE önska mig men inte gjort, brukar alltid glömma saker nämligen ;)

*Skinnjacka (vet att jag kommer få en för att jag måste pröva den så det ska vi göra i helgen ;)
*Ray Ban wafers- svarta
*telia årskort- sms (smsar så mycket just nu att det går lite drygt 100 kr i veckan och jag har inte riktigt råd med det)
* somriga klänningar
*somringa tröjor/linnen
*hoodtröja/collage tröja
*svarta pumps
*långa guldiga halsband
*filmer och serier (typ one tree hill, avatar, the last kiss m.m.)

sen önskar jag mig så klart pengar men det brukar jga aldrig skriva upp, får det ändå liksom :p

1 juni

Kom precis på att det bara är drygt två veckor tillsjag fyller år. Var bara tvungen att dela med mig av denna viktigt information kände jag :p

Ska snart börja fixa lunch för mamma kommer hem vid 12 och äter med lilla mig. Trevligt med lite sällskap även om vi inte är bästa vänner just nu...


Mamma och victor vid poolen på Menorca förra året

RSS 2.0