Dagens outfit

såhär har jag sett ut när jag lallat runt i skolan idag och inte gjort något vettigt alls förutom att vara där ;)
lila skjorta- Esprit
vitt linne- H&M
svart midjebälte- Vila
Jeans- Gina

Want!

Hittade precis dessa fina, skit snygga, underbara(...) skor på skoretts hemsida! I want them!!!
vad tycker ni? är dom värda sina 699kr?

Hantverkare asså!

Hantverkarna var inte här så länge, gick redan vid 12 och tog 2 fika pauser under tiden dom var här...det är tur att vi inte betalar för deras jobb eftersom det är backjobb för dom... just nu håller huvudvärken äntligen på att gå över i alla fall och imorgon går jag typ när dom kommer så då slipper jag dom...
så här underbart ser det ut i vårat tv-rum just nu och kommer göra ett tag framöver. Även då vi har lakan som hänger för alla dörr öppningar så är det ett vitt dam i HELA huset, lite jobbigt är det faktiskt...
Just nu passar jag jacob för mina föräldrar är på föräldramöte i hans klass. så just nu sitter han i soffan i vardagsrummet och kollar på film efter att jag fått honom att dusch för han var alldeles svettig när han kom hem från fotbollen :P
my cutie ♥

HUVUDVÄRK!!!

Mitt huvud håller på att explodera snart! halv 8 i morse väcktes jag av att hantverkarna började jobba här hemma, dom bankar och slipar och jag vet inte allt dom gör men det låter som fan... funderar på att gå tidigare hemifrån bara för att få slippa detta oljud! Tänkte att det var lugnt att bli väckt tidigare för då skulle jag hinna plugga lite men det går inte att koncentrerar sig här när dom håller på, jag hör knappt vad jag själv tänker...

Garva för sig själv på bussen är inte okej!

hehe, ja när jag satt på bussen i morse läste jag ett mail jag fått under natten från Hanna som är ett år i USA just nu, detta gjorde att jag satt och skrattade för mig själv medan alla andra på bussen kollade snett på mig och tänkte något i stil med FREAK(!). Men det är okej, jag blev i alla fall på sjukt bra humör och sitter just nu och försöker komma på ett vettigt svar... det går ganska bra men jag vill veta så mycket och berätta om så mycket för det känns helt stört att inte ha henne här, bara ett telefonsamtal bort, att inte kunna åka hem till henne på en 10 min. HUR SKA JAG STÅ UT ETT ÅR UTAN DENNA TJEJ!????
Men nu ska jag gå och hjälpa till att flytta ut allt från tv rummet för imorgon kommer det hantverkare hit som ska fixa vårat golv som har lossnat.
och såhär ser jag ut idag när jag varit i skolan :)

Fika- tillslut

Hehe, ja. Skulle träffat Jonis kl 1 i slussen...det slutade med att vi möttes kvart över 2. Vi är verkligen såååå duktiga på att mötas rätt tid, right hun? ;)
.
När vi väl möttes åkte vi i alla fall till t-cen och fikade på något bra fik på Drottninggatan och vi kom fram till en massa kloka *hosthost* saker, som vanligt när man är med den pöjken helt enkelt. Men det var riktigt trevlans och tiden gick jävligt fort, det är en kille man kan prata om allt mellan himmel och jord med utan att säga något viktigt alls egentligen, fast ändå är det av betydelse. Va det någon som fatta det där? x)
åt en stooooor chokladmuffins :P

the mystery of the Swedish language

If you want to get the Swedes singing then open a bottle of ice-cold snaps (the swedish word for schnapps). And if you want to join them in the singing of a "snapsvisa" is here an English transcription of one of the most famous songs. Grab a Swede and sing along! SKÅL!
Hell and gore
Chung hop father Allan Allan lay
Hell and gore
Chung hop father Allan lay
.
Oh handsome inter hell an tar
Hand hell air inter half an four
Hell and gore!
(Now knock it back in one)
Chung hop father Allan lay
.
The "lagom bra" (just about right and nothing to make a fuss about) Swede or the Swede who is not too good but, then again, not so bad either.
Swedes always doing things in moderation that means that they always take the middle path. If there is a three-lane motorway, Swedes clog up the middle lane. If there is a choice between "ja" or "nej" the swedes say "nja".
.
Swedish television
God may be watching you. But I doubt whether he watches Swedish television. At prime viewing time Swedish television tells you that everthing is dangerous to your health. Don't eat this, don't drink that, don't do that either. However, the death rate in Sweden is still 100%.
.
Swedish sex and sin
there isn't any. So go out and have fun!
.
The Swedish language
Hej!- the word for hello and good-bye is the same. it's difficult to know whether people are coming or going.
Gift- the word for married is the same word as for poison. This probably could explain the high divorce rate...
Sex- the word for six is the same for sex, which gives a 'six-pack' a whole new meaning.
A-laget- in Swedish, the 'A-team' is a group of hopeless alcoholics hanging outside the state liquor store. Not the kind you'd want in the national basketball team in other words.
.
Swedish English (Swenglish)
(Althrough swedes generally have a very good command of the english language, sometimes the just don't quite get it right...)
"Please take of your clothes and follow me to the whip room"
"His name is Öberg, a zero with two pricks" (prickar=dots)
"you will have to show your leg before entering" (leg= ID)
"please keep hanging on the line"
"thank you for the last time"
Can I follow you to the big mess in Stockholm?" (mässa=fair)
.
A lesson in Swedish
(the swede is a person of few words)
.
English                                         Swedish                                 Literal translation
Excuse me, I didn't quite catch
what you were saying.                    Va? (vah?)                               what?
Sorry for bumping into you like
that. so terribly clumsy of me.         Oj! (oil!)                                  Oh!
.
It's you! how lovely to see you!       Nej, men! (nay men!)               No, but!
.
How are things with you?                Annars? (an ass?)                    otherwise?
.
Excuse me, may I just disturb you
for a second?                               Du                                           you
.

You allways make me happy!

Hej!
Idag har jag först haft skola (det behöver vi inte tala om för det är sååååå tråkigt) och sen åkte jag till stan för att träffa söta och underbara Hanna, jag blir alltid så glad när jag är med henne vilket är väldigt skönt. Vi köpte i alla fall mat på sandy's (jag åt pasta meny med kyckling och curry, va verkligen hur gott som helst!) och sen gick vi ut och satte oss på dom här bänkarna som står uppradade typ utanför akademibokhandel (fattar ni var jag menar?). Det lite roliga var att det kom fram två engelsktalande killar och frågade om vi inte kunde hjälpa dom i en poängtävling, dom skulle nämligen få främlingar att dansa macarena(?) dansen med dom och efter lite övertalning ställde vi upp. Efter det åkte vi till vårdcentralen i bromma för att Hanna skulle ta en massa prover (läskigt!)...

When you smile, I melt inside


Duktig flicka

Hej!
Idag gick jag upp redan vid 7 och gick ut och sprang en halvtimma, kände mig riktigt duktig faktiskt, var skönt också! :)
Ända som var lite jobbigt är mina föräldrar som inte direkt är så stöttande i att jag ska börja motionera, dom tror att jag gör det för att jag tycker att jag väger för mycket (vilket jag absolut inte gör! Skulle med glädje gå upp lite men min kropp verkar inte vilja det hur mycket jag än äter...) så dom tycker bara att jag ska lägga ner allt. Men jag gör det ju inte för den saken, jag gör det för att jag ska få bättre kondition för just nu ligger den på 0...inte riktigt kanske men nära nog. Jag vill må bättre och att då börja träna är en bra start. Eller?
.
Nu ska jag i alla fall strax sminka mig och packa väskan innan jag beger mig av till skolan där jag har lektioner fram till ca 14.30 då jag måste gå tidigare för jag ska....barababam...sätta in tandställning i underkäken...kan inte säga att jag längtar men jag kommer i alla fall ha fina tänder om si sådär....ett år...å gud, fan vad jag inte vill, orkar inte med detta!!!
.
this is me logging out ;)

Hallow

Idag har varit en jävligt seg dag kan jag säga! Skola 8.30-17.00, hur tänkte dom då liksom? Jaja, jag överlevde även denna dag så ska väl inte klaga så mycket egentligen, kunde ju varit värre. typ stoppa in en massa matte där också eller att vi bara skulle ha typ 45 min lunch...
.
Efter skolan var det i alla fall bara att stressa hem för att hinna äta och byta om innan det bar av mot stallet. Har bytt ridgrupp så det var lite konstigt (kan också bero på att jag inte ridit på hela sommaren ;) men det blir säkert skitbra. Men jag kan säga att jag saknar min gamla ridgrupp, den var helt fantastisk men sånt är livet, hinner inte rida i den gruppen så man får göra det bästa av situationen...
detta har varit en vanlig syn i sommar, jag med ett glas sangria i handen :p

.


Plugg

Sitter här med musik i öronen och försöker att plugga, något som inte går sådär jättebra...är inte så motiverad om man säger så, känner inte att jag har kommit in i det hela än... Sen tycker jag att det är svårt att hitta motivation för att plugga om det inte är något konkret jag ska göra, som att skriva en uppsats eller göra några uppgifter. Som nu när jag ska kunna berätta om min dag i dåtid, det är något som är väldigt lätt att säga att "Ne, men det där kan jag ju så det behöver jag inte öva mer på" bara för att det är något annat som lockar mer, men har man något konkret som ska göras klart är det lättare att sätta upp mål och delmål. Som "När jag har svarat på hälften av frågorna får jag gå och ta den där mackan" eller "Jag får inte gå in på facebook förrän jag har skrivit minst halva uppsatsen".
Någon som känner igen sig?

Ont i halsen :(

Idag har jag jätte ont i halsen så jag unnade mig en chailatte på vägen till skolan och väl i skolan var Silvia gullig och gav mig en halstablett. Med tanke på detta var det skönt att jag inte alls hade någon jobbig dag idag, vi kollade på filmen Troja mellan 10.15- ca 12. Sen åt jag lunch med Sabina, My och Louise innan jag åkte hem och kurerade min hals...

Måndagen den 23 augusti 2010

Hej!
Idag var det varmt ute så jag har passat på att suga ut så mycket som möjligt av värmen och solen för under resten av veckan ska det ju vara kallt (ca 10*C) och regnit...tråkigt men sant...
Sitter och försöker att inte klia på mina fotleder som är fulla av gräsutslag efter att vi haft idrott ute på en gräsmatta med ganska högt gräs, surt kan jag ju säga :/
såhär såg jag ut idag men det är nog en av dom sista dagarna för i år som det går att ha shorts, om det inte var den sista...

Grattis mamma! <3

Idag fyller min fina mamma år så idag är det hennes dag. Är bara hon och jag hemma just nu vilket är väldigt mysigt, jag tar alla tillfällen jag kan få att få vara själv med mamma :)
Älskar dig mamma! <3

Stupid girl, I should have known

Idag är jag inte riktigt mig själv med all rätt tycker jag...men från och med imorgon ska det inte va på detta sätt mer, en dag får räcka...mår bara dåligt av det...


kan man vara skoltrött efter en dag?

Eller är det bara så att jag inte har kommit in i rutinerna än bara? Så är det nog...
Imorse när min klocka ringde bestämde jag mig för att jag inte orkade gå upp, det är ju så jag och hanna har gjort dom två senaste veckorna...efter 10 min flyger jag upp ur sängen eftersom jag kommit på att jag har skola och faktiskt inte kan välja att ligga kvar i sängen en stund till bara för att det är skönast....

Kom i alla fall iväg till skolan i tid så det var lugnt ;)
Haft lite nya lärare idag och dom verkar ganska bra, bättre än dom förra i alla fall och det är ju alltid en förbättring :p Träffade på söta Siri i ljushallen också, fast jag såg henne inte först så jag fick en liten idiotförklaring, men jag kan ta den, förtjänade den x)



Imorgon börjar jag inte förän vid 12 så då blir det SOVMORGON! :)

Menorca- del 2


hästshowen :)
stranden

stranden

stranden


jag är lätt livrädd här, sitter i en grotta och utanför stupar det 100 m rätt ner till havet...jag fick verkligen panik när vi skulle ner dit men jag lyckades...

broder :)



Nu vill inte min dator så det får väl räcka med bilder så...är väl inte sådär jätte kul att se en massa bilder från familjesemestern heller....men i år är jag med på en hel del bilder vilket är väldigt ovanilgt :P


Skola och present till mamma

Hej!

Idag började skolan och jag var lite lätt trött sädär när jag åkte dit så jag höll på att missa att halva klassen satt i slussen och väntade, OJ hade nämligen samlat upp alla i sin väntan på Matte :P
Väl i skolan hände det inte så mycket, fick veta att jag har sovmorgon imorgon så det är skönt :)
Sen försökte jag och Sabina gå och äta vilket inte gick så bra då alla ställen vi gick till hade sommarstängt...så vi åkte hem.

Annars har jag bara köpt present till mamma idag eftersom hon fyller år på söndag, så nu slipper jag tänka mer på det.


kom på att jag inte visat hur vårt tryck blev...

Menorca

Sitter just nu och lägger in alla bilder från menorca i datorn så jag tänkte att jag skulle visa några eftersom jag inte hunnit med det tidigare :p


Bröderna vid poolen :)

Hamn i Citadella



I mitt fina rum :)
Bröder

Jag och jacob i bilen



va och tittade på en hästshow

Denna bild får avsluta detta. Kommer nog en del 2 med bilder typ i morgon eller så men nu ska jag ut i trädgården och hjälpa till att klippa häckar x)

Hemmmmmmmmmmmaaaaaaaa :)

hehe, ja nu är jag äntligen hemma, men det är lite blandade känslor... Skulle lätt kunnat vara kvar på vässarö ett långt tag till men samtidigt är det skönt att vara hemma igen. Fick skjts hem igår av hannas pappa som kom och hämtade oss ända nere i strömsviken och sedan släppte han av mig och wille vid pendeln :)

Ikväll är det funkmiddag på odengatan någonstans (kommer inte ihåg vart men jag har det uppskrivet) så då träffar jag många igen. Sen har jag och hanna lovat att vi ska komma upp någon helg i höst bara för att vara sociala.



Ängar är gröna men inte änglar...

Hej alla glada!
Idag har hanna och jag städat en massa i matsalen efter pyjamas partyt igår som för övrigt blev sjukt lyckat (Förutom att det kom en sådär 100 pers mer än vad som var räknat och att jag och hanna fick lite skit för att vi "inte jobbar"...men det behöver vi inte tänka på)
Sen har vi ju tryckt tröjor, jag är inte riktigt klar med min så när jag har slutat jobba (runt 12) så ska jag och hanna våldgästa program så att jag kan fixa klart den, blir väl kvar där ett tag som igår natt då vi var kvar till 3...
Vi har äntligen pallrat oss ner till Fladan också, efter middagen hade vi någon timma när vi inte hade något att göra så wille "kidnappade" oss från Sannah och tog med oss dit ner, där fotade vi en del och Söta Hanna har fixat en ny design till mig :)
lite kul att det ser ut som att jag typ har rött hår.......

Tröjtryck

Hej!
Just nu sitter Jag och hanna på lillgården övre och trycker tröjor :)
Vi ska trycka denna bild på Busaronger:
Fast vi bytte precis stil på texten för det var så sjukt jobbigt att skära ut den här x)
Sen kan jag slänga in ett grattis till Klara som fyller får idag. Så GRATTIS KLARA! :)

Himlen är oskyldigt blå

Hej!
Just nu sitter jag och hanna och bara väntar på att kl ska bli 1 så att vi kan gå ner i kapellet och äta kvällsfika ;)
Idag har vi bakat kladd kaka och tosca kaka och imorgon blir det vegan kladdkaka så att Adam blir nöjd :) Efter det har vi gjjort en massa mackor till kårer som dom ska ha imorgon, 214 st närmare bestämmt. Sen har Hannas bror och hans kompis kommit hit också så vi var uppe tidigt imorse, redan kl 09.10 gick vi upp x)
Såhär gör man i bageriet när man ska diska (Detta är Pingu (Patrik) och Theres)
Och såhär ser det ut när man bakar kakor, mycket folk som "måste" provsmaka x)
Inryckningen idag
och såhär ser det ut när stefan diskar i köket och lyssnar på schlager :P
och såhär fint är det i kapellet just nu. Nu kanske ni förstår varför vi verkligen vill gå dit och fika!
Men nu ska jag kolla disken och sen ska jag nog vara med och spela lite spel så att tiden går lite fortare, är trött som satan!

Jag hatar att komma på en rubrik...

God kväll!
.
Nu sitter jag med Chibbis och Pingu för att fixa ihop ett music quiz till imorgon, eller ja, vi har faktiskt gjort klart det. För vi är så duktiga ;)
.
Idag har vi inte gjort något vettigt alls för vi ville inte det. Vi har gjort vänskapsarmband på eftermiddagen, mitt gick åt helvete så jag gjorde bara ett vanligt randigt, ska nog ge mig på det andra en annan dag, man kan ju inte bara ge upp sådär...
Saknar min gulliga lillebror <3

Julbak i mängder

Hej!
Idag har jag och Chibbis bakat ännu mera julgodis :) Dagen började med att Hanna va ute och sprang medan jag sov, sen när hon var tillbaka gick vi och badade innan vi gick till bageriet och fikade innan lunchen. :)
.
Nu ska vi kolla på film, närmare bestämt honey med Jessica Alba i :)

Café fnitter

Hej!
Här på vässarö är det hur bra som helst men bara lite mycket att göra... just nu sitter jag på huk i kaffeköket med Chibbis dator, gömmer mig lite för min mage och rygg håller att ta död på mig just nu (mensvärk, ni vet)
Idag har vi 7 sorteskakor och imorgon blir det spelkväll. Men mer saker kommer, vi har en massa roliga saker på schemat, något som dock gör att sannah gnäller lite på oss för att vi jobbar för mycket. De ni, en arbetsledare som tycker att man ska sluta jobba för att ta lite fika pauser, det är grejor det x)
har tyvär inga bilder men det kommer säkert, bara sätta in minneskortet i datorn någon gång så är det klart ;)
Men nu ska jag hjälpa hanna att jobba, hon ska inte behöva göra allt själv bara för att jag inte mår tipp topp.
P.S. Kan meddela att Funken vann vollybollen över konfen med ett poäng, så som det så fint står på vår skylt: "Grasttis till Funken" ♥

RSS 2.0