tandställning, ny frisyr och inga glasögon

Hej!

Klippte mig ju igår och det blev kort, för kort (nästan 5 cm kortare än vad jag sa) så jag är inte helt nöjd, och det går ju inte att göra något åt saken, får bara vänta på att det växer ut lite. Bild kommer någon gång, just nu vill jag inte ens visa det (tur att det är lov)

Idag var jag hos tandspeciallisterna så på fredag nästa vecka blir det tandställning. Idag gjorde dom avtryck på mina tänder och jag höll på att spy. Det känndes som att ha playdolera i munnen som smaka konstgjord vanilj, usch!
Sen lämna jag in mina glasögon som har gått sönder så dom får jag tillbaka någon gång nästa vecka så jag kommer att gå omkring och vara halvblind tills dess.

puss

Klippa mig

Hej!

Jag vet att jag är sämst på att skriva och det är inte för att jag inte har något att skriva om, för jag skulle kunna sitta här och skriva en massa, det är bara det att jag inte vet om jag verkligen vill lämna ut allt det så att alla kan läsa, vill jag att alla ska kunna läsa om min hemligeter? Eller kanske inte hemligheter men ni fattar!?

I lördags till i söndags sov jag hos Carro vilket var något jag verkligen såg fram emot, har inte träffat henne på väldigt, väldigt länge. Men när jag väl var där undrade jag om hon verkligen ville ha mig där...hon satt och pratade i telefon till och från under hela kvällen och under två tillfällen försökte hon ordna så att hennes pojkvän kunde komma (hon hade ju inte träffat honom på nästan en vecka för att han varit sjuk), jag sa självklart ja, jag är sådan, jag såg på henne att hon verkligen ville det så jag kunde inte säga nej. Men det känns lite hämskt att inte ha träffat sin bästa vän på nästan 3 månader och sen när man verkligen träffas så kan hon inte ägna den kvällen åt mig utan ska vara med sin pojkvän som hon alltid träffar.

Nu ska jag i alla fall iväg och klippa mig, vet inte riktigt hur men det löser sig när jag är där.

puss

3 down, 1 to go

Har gjort 3 prov och ett läxförhör idag så det är bara 1 prov kvar innan lovet, skönt men jag hade gärna sluppit alla. För att orka med hela dagen (och för att få lunchen att gå lite fortare så att vi kunde sluta) åt jag faktiskt en chokladboll, men dom i skolan är gudomligt goda så man kan bara inte motstå. Hade velat ha en chai latte (men Sabina orkade/ville inte följa med mig till expresso house, så det blev inget) och en muffins med chokladöverdrag (fanns inte kvar) som jag gått och suktat efter hela veckan, men så blev det då inte. 

Bokade tid igår för tandreglering, så på onsdag 10.20 ska jag dit på en första undersökning. Vill igentligen inte, eller jag vill inte ha tandställning, det verkar så jobbigt och gör så ont, men jag vill ha fina tänder och framför allt vill jag inte ha en glugg som jag har nu (det var okej när man var 8 men inte 16). Så jag tänkte att det är lika bra att börja behandlingen så snabbt jag kan så blir jag av med det tidigare.

nu ska jag titta på tv, borde igentligen öva på det jag ska säga i morgon på engelska presentationen men jag orkar faktiskt inte plugga mer, har pluggat så att det räcker och blir över den här veckan, någon måtta får det väl vara.

puss  


Tydligen har vissa fått klassfotona

Hej!

På idrotten dasande vi under ledning av Ina, något som såg väldigt roligt ut, hon kan ju dansa (har bland annat dansat på the voice) men resten av klassen kan verkligen inte, alla hoppade omkring och försökte se lika proffsiga ut som Ina (inklusive mig). Ställde även Silvia mot väggen och frågade var texterna var som hon skulle skicka till mig, vet ni vad hon hade för ursäkt för att jag inte fått dom!? Hon vet inte hur FC fungerar och kan inte bifoga något (är hur lätt som helts, finns ett stort gem som det står bifoga under, hur svårt kan det vara) så hon bifogade den till sig själv via hotmail. För det första är det lättare att bifoga via FC och för det andra hade hon kunnat skicka den från sin hotmail till min FC. Var bara tvungen att få avreagera lite...

Just nu borde jag plugga geografi, har prov på torsdag och jag kan berätta att jag inte kan ett piss, men jag orkar inte. Ska träna, har gjort det till en vana, sen ska jag bara kolla på tv. Jag sov nämligen bara 3,5 timmar inatt eftersom Jacob spydde till och från så det var ett jävla springande upp och ner för trappen och en massa ropp och skrik, inte så lätt att sova då.

Imorgon har jag dataintro hela dagen (10.15- 17.00), jobbigt då det kommer vara saker som hur man använder word (suck) 


Plugg, plugg och åter plugg

Jag tror jag har suttit vid denna jävla dator hela helgen för att förbereda våran grupp presentation om Kalifornien, jag har skrivit en massa och letat information på en massa olika sätt (några är bok, internet och mammas fotoalbum från när hon bodde här). Det enda som någon av dom andra skulle göra var silvia som skulle skicka en text till mig Senast idag, nu är klockan sex och jag har inte fått något än och jag orkar faktiskt inte sitta här och vänta på att hon ska skicka den, orkar inte heller skriva om det igen, det var ju faktiskt inte mitt jobb och jag har gjort så mycket mer än vad jag skulle så jag skiter i det. Vet att jag sa till dom att det skulle vara klart tills idag men jag orkar inte, inte när inte alla ställer upp. Jag är så jävla trött på grupparbeten när inte alla hjälps åt, när man får höra "nej, jag orkar inte, kan inte någon annan göra det" eller "jag tänker inte plugga ihelgen, tyvär", jag då som inte gjort något annat än att plugga hela helgen, har inte ens hunnit titta på engelskaglosorna som jag har till i morgon så det är något som jag verkligen kommer att faila på.

till något roligare, såg i tidningen idag att det kommit upp reklam för new moon...vilket betyder att det inte är så lång tid kvar tills det är permiär. Jag kan ju erkänna att jag är en av dom där som har läst varje bok typ 3 gånger och sett första filmen x antal gånger, så det här är något som jag har väntat på senan den andra filmen kom ut.


salami

Hej!

Vet att jag inte har skrivit på typ hela veckan men jag har faktiskt pluggat för hela slanten, det går liksom lite före och av någon konstig anledning blir det inte så mycket gjort när jag sätter på datorn. Nu är det i alla fall helg vilket är jävligt skönt, välbehövligt.

Företagsekonomiprovet gick ganska bra idag, det var någon sak som jag var osäker på men det gick säkert bättre än jag tror, kan i alla fall intala mig det så behöver jag inte gå och oroa mig tills vi får tillbaka det. På tal om att få tillbaka saker så fick vi tillbaka tidningstexterna idag och jag fick mvg respektive vg på det.

I klassen ska vi nu sälja salamikorvar så om det är någon som vill köpa är det bara att höra av sig, jag måste sälja minst 7 st.

men nu tänker jag inte bry mig om skolan, det är ju faktiskt fredag.

puss

Tisdag= anorlunda lektioner

Hej!

Idag är det ju tisdag (även om jag ligger före i huvudet) vilket betyder att vi inte har schemalagda lektioner och dom lektioner som är bokade ska vara anorlunda. Så idag hade vi först samhälle då vi skulle hitta hur det politiska systemet fungerar i olika länder, som vad man har för valsystem (det låter lättare än vad det var). Sen hade vi engelska då vi skulle ut på stan och prata engelska, ställa två frågor till fyra olika personer och sedan skulle vår grupp åka till morderna museet och fråga dom om lite olika saker, som vilka utställningar dom har. Det var kul, även om det hade kanske hade varit roligare att vara i någon av dom grupper som pratade engelska hela tiden (även med varandra), vår grupp pratade svenska och vissa till och med frågade på svenska vilket var lite dåligt. 

 
Ända hit åkte vi bara för att få en brochyr och fråga två frågor, vad gör man inte för betygen liksom

nu ska jag nog försöka plugga lite spanska innan jag tittar på tv, kommer inte orka plugga hela kvällen och jag känner att jag alltid sitter vid datorn, så för att få lite omväxling flyttar jag mig till tvn (så stor skillnad)

puss

Shopping med Carro

Hej!

Idag är det då måndag igen, något som jag har haft svårt att komma ihåg. När jag vaknade i morse trodde jag att det var helg och var på väg att somna om när väckarklockan ringde och jag kom på att det faktiskt var måndag. Sen under dagen har jag fått för mig att det varit tisdag så jag har varit allmänt förvirrad hela dagen, tur att jag har Sabina som kan se till att jag har rätt böcker och är på väg till rätt lektion.

Vi hade så lång lunch idag att vi åkte till götgatan och kollade lite innan vi började igen och det gjorde att dagen kändes mycket kortare, väldigt skönt. Efter skolan när jag sitter på bussen i slussen (rimmar) ringer Carro och säger att han faktiskt kan träffas så jag hoppar av vid forum och väntar på henne. När hon väl kommer (tar ju lite längre til att åka från Sumpan än från Gullmars) köper hon en present till hennes syster och sedan går vi till gina (så ovanligt) där jag hittar ett på jeans som jag köper. Han inte så mycket mer då Carro måste ta en viss buss för att komma hem, det blir så när man bor på landet :P


tröja- Me, kate & I (MQ)
jeans- gina
smycken- farmors gamla (Har dom alltid med mig för att det är en del av henne)

nu ska jag träna igen, precis som jag gjorde förra veckan (jag kanske lyckas hålla det ett tag i alla fall)

puss


Ny bebis, kändis match och förhandsvisning

Hej!

igår var vi först och tittade på mike och marias nya bebis, den var jätte liten och söt, ville inte släppa den när den låg i min famn, men vi var tvugna att åka iväg för jocke skulle spela hockey match som vi skulle kolla på. Han spelar i vaxholm som spelade match mot en massa kända, bla kicken och Börje Salming. 

Idag var jag på förhandsvisning av nya disney filmen upp. Eftersom Kenneth jobbar med det han gör får han vissa sådana här erbjudanden ibland. Filmen var bra, riktigt rolig, Jacob tyckte dock att det var lite läskigt ibland men han klarar det, jag menar han kollar på Harry potter utan att bli rädd. Det bästa var nog att man fick godis, popcorn och dricka både gratis och hur mycket man ville. Vilket resulterade i att hela bion (rigoletto) var full av popcorn på golv och säten, även ute vid kassorna. 


Tänk att man kan komma på såna här saker...men det går nog jätte bra om man bara är lite full :P

imorgon är det måndag igen och jag vill shoppa, eller snarare behöver det. Carro (som jag förövrigt inte har träffat sen skolan börja pga att hon är med sin pojkvän 24/7, inte riktigt men nästan) kunde inte och hanna har inte svarat, kanske drar med mig någon i klassen. 

puss 

Läxor

...men den här gången är det inte jag som har det utan Jacob, tänk att jag blir lika chockad varje gång det kommer en ny sak som visar att han har blivit stor. Det är som med små barn och när domlär sig att gå och prata, fast Jacob är lite större nu :P

Själv hade jag prov idag och jag tror att det gick bra, är säker vilket i och för sig brukar betyda att det gick åt helvetet men vi hoppas att detta är ett undantag.

men nu ska jag göra mina läxor, fek läxa tills i morgon som inte är riktigt klar.

puss

pans laburint...ingen

Hej!

Idag hade vi språkdag och min spanksa klass såg pans laburint innan lunch och efter skrev vi en resension, självklart på spanska. Jag har redan sätt den filmen två gånger och det är ingen film man vill se mer än en gång, men jag klagade inte, fick börja 10.15 och sluta 14.45, helt okej om man jämför med tisdagsschemat där det står att vi ska sluta 5.

Har nu äntligen fått mitt csn kort men när jag var inne på hemsidan var det inte direkt några rabatter som passar mig, mycket rabatt på kaffe och det gillar jag inte, men det finns lite som jag kan utnyttja, som mat, böcker och nöjen.


kofta- h&m
tröja- gina
kjol- gina
strumpbyxor- lindex
smycken- farmors gamla (utom örhängerna som är köpta på h&m

Kände mig så tråkigt klädd så jag tog lite rött läppstift, jag tycker att det blev bra...lite annorlunda eftersom jag inte brukar ha det.

nu ska jag plugga lite till spanska provet fram till åtta då det är tv  tittande som gäller, både ugly betty och dh har ju säsongspremiär idag efter varanda.

puss

 


Måndag igen

Hej!

Ny vecka, nya misstag. Är det inte så? Det är i alla fall så jag försöker tänka, jag kan inte säga att jag alltid lyckas för jag är väldigt bra på att gå och älta saker, men jag försöker. För det är ingen idé att gå och vara irreterad över att det tex. inte gick så bra som man hade hoppats på ett prov, man mår bara dåligt, gjort är gjort, man får ta igen det nästa gång. Men som sagt det är inte alltid jag lyckas, som just nu går jag och oroar mig för företagsekonomi läxan vi skulle lämna in i fredags, jag missade nämlign helt att man skulle utverdera den skriftlig. Men som sagt det är inte hela världen och det kommer fler chanser, hoppas jag.

Idag fick vi ha idrott inne vilket var skönt eftersom det var så jävla kallt ute. Annars har det varit en helt vanlig dag, fick gå tidigare från svenskan eftersom jag hade skrivit klar mina tidningstexter.


vit blus- gina
midje skärp- mormors gamla
gråa jeans- gina
smycken- farmors gamla
rött diadem- ur och pen

nu ska jag faktiskt träna lite, fick ångest i helgen över hur mycket onyttigt jag äter och hur lite jag tränar så jag hade tänkt ändra på det från och med nu.

puss

Kanelbullens dag

...och självklart har jag ätit en. Kenneth, Jacob och Victor köpte med sig bullar hem från Gateau efter Victors hockey match. Förra året blev det ju ingen bulle för min del, jag glömde helt bort det så idag blev det en extra stor :P


Kanelbullens dag fyller faktiskt 10 år idag

usch, jag är faktiskt rädd!

Hej!

Jag var hos tandläkaren i går, eller rättare sagt hos en specialist (har tappat räkningen på hur många gånger jag har varit där det senast året och ingen gång har varit en vanlig kontroll!). Hon kollade i ca 3 min och han konstatera att jag har snebett, korsbett, för glest, för trångt och en tand som måste dras ner...helt enkelt att jag måste ha tandställning. Så i två år framåt kommer jag att vara mammas "rälls unge" som hon så stolt kom på.


Kommer inte visa mina tänder frivilligt på 2 år helt enkelt, jag tror nämligen inte att jag kommer att passa i det 


Förresten har min gullunge börjat blogga igen så kolla in henns blogg här
(bild från konfen förra sommaren)

puss

Idol 2009



Den här veckan är det ju idolkval och båda mina favoriter har gått till finalomgången på fredag. Det är Erika och Erik (kom faktiskt på efter att vi har samma namn (Erik är den manliga versionen av Erica ju))
Tycker att dom sjunger jätte bra, så på fredag sitter jag klistrad framför idol för att se hur det går för mina namne :P


Slapp dag

Ja, det kan man verkligen kalla det. Kommer nämligen till skolan i tro att ha 3 lektioner och faktiskt få slippa en eftersom jag valde hemprov (räknar inte med sista matten som man bara ska gå på om man har fått ig på sista provet), men det visar sig att jag bara har ewn lektion, nämligen geografi som är våran andra lektion. Detta berodde på att Gomez var sjuk men hon sa att hon skulle försöka komma imorgon, något jag inte hoppas att hon lyckas hålla. På geografin hade vi i stället studieteknik så jag har inte gjort något vettit på hela dagen.
Åt i alla fall lunch innan jag åkte hem. Den åts på platini (rätta mig om jag säger fel) vid zinken med Sabina, Wille och willes kompis som hette något på t (kan det ha varit teo? eh, jag har ingen aning). När vi skulle tillbaka sen så åkte jag via skolna, tyckte inte att Sabina skulle behöva åka själv med dom två knäppskallarna (sitter på bussen och diskuterar pokémon och sanolikheten att fånga en pokémon med en pokémon boll), tycker att jag var riktigt omtänksam.

sitter just nu och skriver klart mitt samh prov, kan ju säga att det går segt men det gå i alla fall framåt.


Fick äntligen mitt matkort idag, det är redan laddat med pengar (har för mig att det var 2400 någonting) och ska gälla fram till den 15/1. Nytt för i år är att inte pengar dras av om man är sjuk eller borta från skolna, men det går dock inte att spara pengarna över perioderna.


Mitt skrivbord börjar se ut lite mer normalt nu när alla läxor börjar strömma in

just det, plugga va det ju X)

puss

 


RSS 2.0