so far

Hitills denna vecka har jag varit på värmdös öppna hus i månags med carro, tror att jag ska söka dit i typ andra hand och örstra real i första men sen vet jag inte, har fått för mig att man måste välja minst tre, men jag har fram till den 16/2 på mig.
i går var jag bara hemma, men orkade inte göra annat än att läsa, läste ut isprinssensan som är skriven av Camilla Läckberg, jag gillar hennes böcker, nästan lika mycket som Liza Marklunds böcker.
idag ska jag rida, vet inte riktigt om jag orkar men jag ska släpa mig dit i alla fall eftersom jag inte har avbokat och det kostar liksom typ 250 kr/gång. men jag är ju en rik flicka nu :) jag har nämligen fått min lön från när jag jobbade i julas, jag jobbade lite mindre än 7 dagar (jobbade halvdagar och de andra dagarna jobbade jag halvtid)  för det fick jag typ 3400 kr

puss

Fredag

Martin sa att han nästan är helt säker på att jag kommer att höja mig den här terminen, jag är inte lika säker men jag hoppas att han har rätt.

När carro hade slutat kom hon hem till mig ett tag innan vi åkte till forum där jag passade på att handla lite på rean. Hittade ett par jeans, en klänning och en kofta som tillsammans kostade 250 kr :) självklart på gina tricot

ska plugga lite spanska nu eftersom jag har en läxa tills på måndag som jag inte ens har börjat med...

puss


äppelpaj

Idag har inte varit världens bästa dag eftersom förmiddagen är ganska jobbig men efter idrotten har vi bara hemkunskap och idag gjorde vi en god äppelpaj med vaniljsås, det blev gott men jag blev jätte mätt så jag lämnade lite, men jag åt nästan en tredjedels paj.  

ska göra lite läxor nu

puss

Ledig

Har inte riktigt kännts som en ledig dag men det var skönt i alla fall, att få vakna när man ville, ta det lugnt inte behöva stressa till något. Men jag har suttit med spanskan hela dagen, det är verkligen helt omöjligt att få ihop en hel sida om Sverige, det är inte så lätt på svenska att komma på saker att skriva om och då blir det ännu jobbigare.

men i morgon börjar veckan på riktigt.

puss

17 Januari 2009

Dag har jag inte gjort så mycket, va på nk ett tag för att kenneths machetknappar hade kommit och sen tittade jag efter en födelsdagspresent till Victor, hittade tyvär ingen men jag får väl fortsätta leta, det är ju inte så att jag har bråttom, han fyller ju inte år för än den 25 februari.

ska gå och fixa fika nu, jacob står här brevid och tjatar


Han var ju tvungen att vara fin när han skulle gå upp och titta på skolan
när det var öppet hus :P

puss

STOPP!

livet är som en snöboll som man i början bara rullar på platt mark när man känner för det men sen tycker mna att det går för långsamt, man vill att tiden ska gå fortare så man rullar den ner för en backe och känner sig ganska nöjd med livet, men sen blir backen brantare och snöbollen rullar bara fortare och blir större och större så den går inte att stoppa, allt bara blir stressigare och mer att göra och det är inte lika kul längre. Så känner jag nu, jag vill bara att allt ska stoppas så att jag får andas, visst ibland träffar man en liten sten så man står still ett tag men det dröjer inte länge innan man är förbi den och då bär det utåt igen i en jävla fart. Jag hänger inte med, kommer på mig själv att jag pratar inte lika mycket hemma, är inte lika glad längre för jag tänker bara på allt jag måste göra, eller rabblar läxor i huvudet för att se att jag kommer ihåg allt. Snart orkar jag inte mer, vad gör jag då!? Då är det ju en massa år kvar i skolan och efter det ska man jobba tills man dör. Nej men nästan. Det finns just nu ett nytt lagförslag nämligen att man ska jobba till man är 72 i stället för 65 som det är nu och jag vet inte om jag kommer tt orka.

Jag får väl ta ett steg i taget och just nu är det att klara av den här terminen sen kan jag tänka på resten, jag ska verkligen försöka att göra så för annars orkar jag inte, kan inte tänka på allt jämt. Det räcker med att hålla reda på när vi börjar och slutar, när alla lektioner är, vilka läxor vi har, att kunna dem, ta in ny information på lektionerna så att man inte sitter där i onödan utan att man lär sig något på vägen, sen också att veta när alla lektioner börjar och slutar och var de är. Skulle inte skada att slippa det ett tag.


Bra dag

Gud va skönt, vi slapp studietiden idag eftersom de skulle planera inför öppethus på lördag och då behöver vi nior inte vara med men vi är ändå lediga på måndag :D Men vi måste typ gå på nacka gymnasiums öppnahus den 24:de inte så kul eftersom jag inte ska gå där så jag vet inte om jag kommer att göra det, kanske.

Men på idrotten hade vi en kort genomgång av vår ledarskapsuppgift vi ska ha så de två kommande torsdagarna kommer jag inte att ha någon idratt som kompensation för att vi förbereder en lektion på fritiden, fett najs. Så jag kommer ha no kl 9 sen börjar inte nästa lektion för än kl 12.35 :D

Helt enkelt kan man samanfatta den här dagen som en väldigt bra dag

puss

Så börjar allt om igen

Sitter på terminens första media lektion och det är så här mina onsdags eftermiddagar kommer att se ut hela den här terminen, eller det vet jag inte eftersom vi kommer att byta schema i ferbruari (fattar fortfarande inte varför vi inte redan har gjort det men det är en annan sak) men jag tror att vi kommer att ha kvar median på samma tid.

När jag kommer hem ska jag plugga lite innan jag åker i väg till ridningen. lovar att inte förstöra dörren den här gången, förra gången blev det ju en buckla :S

puss 

Tänker på dig<3

Stackars maja ligger nu inne på sjukhuset med dropp för att få i sig all vätska och näring hon behöver, hon har nämligen lunginflammation. Hoppas hon blir bätte snart

Vi andra som går i skolan har fått en massa läxor så jag har bara suttit och pluggat hela tiden sen jag kom hem (eller bara nästan, har som vanligt svårt att konsentrera mig) vi har nämligen idag fått mer engelska läxa, hemkunskaps läxa och so läxa och den är desutom till i morgon så jag har inget val än att göra den men jag är nästan klar. Det är värre med spanskan, jag har 38 ord att lära mig och jag kan väl mindre än hälften.

puss

Skola igen

Sista helgen har jag passat på att vara riktigt ledig och därför inte suttit vid datorn, riktigt skönt. I lördags åkte jag in till Nk för att gå på rean (ett måste) hittade ett par jeans från Gant, en midje kjol från Gant och en kappa från Tommy Hilfiger. Presentkortet räckte nästan eftersom det var 50 % på de sakerna men Kenneth fick lägga till lite på kappan då jag bara hade 400 kr kvar och kappan (på rea) kostade drygt 2000 kr.

I går var jag i sickla med Ellinor, va kul eftersom jag inte träffat henne på hela lovet, hon hittade ett par eans på best of brands. Sedan åkte vi hem till mig och hon fick sin lite för skenade födelsedags present.


Idag var som sagt första dagen på den nya terminen och jag är redan trött på allt. Ann var tillbaka så på engelskan berättade hon om sin resa, men alla andra lektionenr var som vanligt, ingen mjukstart här inte.  Fick också två läxor, båda glosor, en i engelska och en i spanska och spanskan är till på onsdag

men nu måste jag plugga lite.

puss

Dagens outfit

är nu hemma från dagis och har satt jacob vid tv:n så han är sysselsatt ett tag, sköntsvart linne- björn borg
vit kofta- gina tricot
jeans- gina tricot
diadem- ur och penn

puss


Forum again

Jag känner att jag alltid är i forum men det är i för sig väldigt kul, man behöver ju inte kolla i affärer, även om man gör det men som idga när jag var där med Anna så satt vi och fikade/åt lunch i lite mer än en timma, man orkar liksom inte gå runt hela tiden, man beöver liksom en liten pause ibland :P Hittade två par jätte snygga skor, eller i alla fall ett par. Det snyggaset var ett par röda pumps från dna och de andra var ett par gråa från h&m.

fick reda på att scouterna har bytt tillbaka till söndagar :S synd tycker jag som då kommer ha svårare att gå, men jag får väl gå nån gång i bland bara som jag gjorde förra terminen och jag gick faktiskt på alla hajker :D

men nu måste jag gå och hämta jacob från dagis.

längtar inte

inte till när mina föräldrar ska komma hem för de är typ arga på mig...jag råkade nämligen igår smälla upp bildörren på grinden för det är som en liten spärr som man måste över för att dörren inte ska smälla igen så jag tog i lite och sedan tappade jag dörren :S kenneth blev så klart jätte ar eftersom det va hans bil och mamma blev arg över att jag inte sa något utan att hon fick höra det från kenneth

puss  

the spark is gone

Jag red i går för först gången på det nya året och dedt gick bra, så det är inte så att jag tänker sluta för det är kul men inte förän jag väl sitter där på hästen. Innan det är det bara en lång och jobbig väntan typ. När jag var mindre var jag nervös in för varje gång jag skulle till stallet och jag tyckte att det var jätte kul, men allt det är borta. Framför allt när de i gruppen slutar, man lär liksom känna varandra och då är det tråkigt när de slutar och så kommer det in en ny i gruppen :S som nu när wilma har slutat, jag förstår ju varför men det är inte lika kul liksom.

jaja, idag har jag inte gjort ett skit, jobbade sista gången igår så det var skönt att bara vara hemma :) Imorgon är en ny dag och vet inte riktigt vad jag ska göra då...någon som vill hitta på nått?

puss

Deppdag

Har bara känt mig deppig idag och itne orkat göra nånting, mamma har tjatat om att jag inte bara ska sitta och titta på tv hela dagen, jag har svarat med "jag har jätte ont i magen och ryggen" så har hon lämnat mig ifred ett tag till. Hon fick mig dock att gå ut ett tag efter lunch och det var rätt skönt eftersom jag hade jätte onte i huvudet men efter tio minuter blev det jätte kallt så efter fem minuter till fick jag gå in och fortsätta min deppdag.

puss

 

halvdag

har bara jobbat halvdag idag så jag fick gå hem kl 12, skönt för det var jätte kallt där eftersom den apparaten som värmer hela huset har gått sönder :S Men jag höll mig varm genom att bära en massa pärmar, så nu är jag nästan klar med mitt jobb, ska komma dit på onsdag och göra det sista.

ska vi typ halv 2 åka till forum och träffa carro, ska shoppa lite eftersom jag inte har haft tid att göra det sedan jul och jag har ju lite pengar att spendera.

puss

Räven

Det blev ingen film då Jacob ville titta på tv samtidigt och jag inte orkade bråka, så jag kröp upp i min fotölj i stället och fortsatte att läsa min bok, jag har verkligen fastnat i den och vill rekomendera den. Har ni inte läst den än så gör det. Jag hade nog itne gjort det om det var så att jag fick den av pappa, för jag tycket inte att den verkade så bra, inte min stil liksom men tänkte att när jag ändå hade den hemma kunde jag lika gärna läsa :)

Michael Connelly
läs den!

puss

Mår piss

Den där saken som alla tjejer får en gång i månaden, ni vet nog alla vad jag snackar om... Den är här igen och snacka om att det är jobbigt, får ont i magen och ryggen, mår jätte illa och typ svimmar, uch.

På alla är det jätte kallt ute så jag har bestämt mig för att bara krypa upp i soffan med en kopp te och titta på någon bra film.

puss


Första inlägget 2009

Kom hem från Göteborg i torsdags men jag har inte kunnat skriva något förut eftersom vårat internet krånglar och har nu inte fungerat sedan vi åkte. Men det kommer en kille som ska fixa det på fredag så då kanske det är slut med det här, är så jävla trött på att det inte funkar.

Men men, det känndes jätte konstigt när vi åkte hem eftersom Victor inte var med för han spelar just nu en cup där, tror att det går ganska bra för honom. Så om du läser det här lillebror: lycka till och heja! heja! heja!

igår jobbade jag hela dagen fram till halv fem, kanske inte jätte kul men det är inte så farligt. 

Idag har jag bara varit hemma, eller nej, jag var på forum ett tag för att byta ut vårt modem eftersom dem sa att det var det som var trasigt men det visade sig att det inte var det för när vi satte in det nya funkade det fortfarande så vi lämnade tillbaka det. 

puss 

RSS 2.0