Orkar inte bry mig

Igår valde jag äntligen gymnasium...ska bara lämna in den till syv tanten, om hon bara kan sitta på sitt rum och inte springa om kring så jävla mycket.


Jag känner att jag har slutat att bry mig, eftersom jag inte orkar mer. Som idag efter idrotten när vi fick sluta 12 minuter senare så att vi bara hade 3 minuter på oss att byta om, men jag orkade inte skynda mig, jag fick väl komma lite senare till matten, det var ju ändå inte mitt fel. Sen tog jag lite längre lunch (10 minuter men jag kommer alltid i tid) för vi hade vikarie och han har ingen koll eftersom vissa får komma in senare då dom gör de nationella provet i svenska (muntliga). Jag ska göra det i morgon med louise :)

sitter just nu på engelska lektionen och orkar inte jobba, borde skriva en text om Pearl Harbor som jag ska hålla efter sportlovet.

Men nu kom hon syv tanten så nu är jag av med lappen.


puss


Nytt schema

Idag var första dagen med det nya schemat och det suger, kommer verkligen inte att orka med det här :S


Vårt nya jävla schema

Men just nu sitter jag och pluggar, har en del att göra....känner mig inte så motiverad....

puss

Älskade älskling

Var igår hemma hos carro och vi hade sådär sjukt kul som bara vi kan ha ( det är inte många som förstår vår humor) vi snackade oxå om allt mellan himmel och jord, det blir så när man inte har träffats på en vecka ( Carro du får aldrig mer vara borta så länge)För det finns vissa saker som jag inte kan berätta för någon annan. Men det är så med bästa kompisar och det är något alla borde få ha. :D

puss


Ingen musik

Hade ingen musik idag så vi fick sluta kl 11.20 istället för kl 13, fett najs. Hela dahen har varit helt ok, började med engelska då vi typ inte gjorde nånting, sen hade vi matte, eller vi tittade klart på filmen om förintelsen som vi började titta på igår. Sen hade vi ju bild som sista lektionen :D

Efter att vi slutat åkte vi alla (Jag, Maja, Louise, Helené och Ellinor) hem till Louise där vi gjorde en väldigt god pasta sallad till lunch bestående av pasta, fetaost, bakon, sallad, gurka och tomat. Sen hade vi lite kul och ni skulle inte tro mig om jag berättade vad vi gjorde så jag skiter i det.

men nu är det fredag och då är det lets dance på tv, kanske någon bra film oxå, men det är i alla fall helg, alltid något.

puss

Plugg

Sitter just nu och pluggar, läser i so boken, ska läsa svenska boken och skriver en labbrapport (gör klart den), fan att jag inte kan göra klart allt när jag får det så att jag slipper sen, borde göra lite hemkunskap oxå men jag pallar inte.


Har lite att göra

Det nationella provet gick ganska bra, kunde i alla fall ta det lugnt och det kändes bra när jag lämnade in det, men när vi sen kommer att få tillbaka det lovar jag att den inte kommer verka lika bra. Jag skrev en novell om en flicka som hade förlorat sin bästa kompis i en bil olycka.

På allt har vi idga fått det nya schemat som ska böra gälla på måndag...Det suger horballe, förutom att vi slutar 12.45 på fredagar....

hoppas ni har haft en bättre dag och att provet gick bra för er som gjorde det.

puss

16 åringarna

Idag fyller min älskade kusin år. Så grattis gumman, hela familjen hälsar här <3sen fyllde ju hanna år i måndags. Grattis i efterskott, jag lovar att du ska få din present någon gång^^senast när vi ska sova hos dig :p

Hanna

puss

Nationella proven

Hade det första nationella provet idag, läsförståelse. Det gick ganska bra och jag kan inte komma på något direkt fel som jag gjorde. Hoppas bara att jag får mvg men ska jag vara ärlig tror jag att jag komer att få vg. Nästa kommer på torsdag då det är läsförståelse, är lite mer nervös inför det, kommer säker glömma bort typ styckes indelning och sen bara babla på om allt annan än om det jag ska skriva.

Har spanska redovisning i morgon och kan verkligen inte allt jag ska säga, vi får nämligen inte ha papper. Hoppas att det går bra :S

puss

RSS 2.0