Helgen

Hej!

Det får bli ett inlägg om hela helgen.

Började ifredags med att hela klassen var hemma hos Amanda Koskela för att äta middag och bara umgås och ha kul. Det kan man säga att vi hade också, även om inte alla var där av olika skäl. Hade tänkt vara duktig och ta lite bilder men kameran låg kvar i väskan på nedervåningen medans vi var där uppe.

Annars har helgen gått ut på att plugga, köpa det som behövdes (typ mjukisbyxor) och baka, inte så mycket men helgen har gått riktigt fort och jag han inte ens träffa Chibbis som det var tänkt, får träffa henne en annan dag helt enkelt.

hoppas att ni har haft en bra helg :)

imorgon börjar jag 8.30 med idrott, det betyder att jag kan åka med mamma till jobbet och ta tvärbanan därifrån.

tröst äter choklad

Hej!

Sitter just nu ensam hemma, om man inte räknar med Jacob som sover och det gör inte jag. Jag som är lite smått mörkrädd tycket inte det är jätte kul så jag mutar mig själv med choklad :)

Dagens lunch var mer lyckad än gårdagens då vi blev genomblöta på vägen dit.

Imorgon är det matlåda som gäller för hela klassen, en kul grej liksom och ekonomisk (ekonomiklassen :P) Men på kvällen ska hela klassen hem till Amanda Koskela för att äta middag, mysigt

puss

sovmorgon

God morgon!

Börjar ju inte för än 13.15 idag så jag passade på att ta en lång sovmorgon, var behövligt.

känner ig riktigt duktig, har gjort mig läxa som vi fick i samhällskunskapen tills i morgon. Vi ska nämligen i grupper hitta en nyhet och sen presentera den för klassen, vår grupp tog den om Arctic sea, inte jättekul men det är något i alla fall.


Måste verkligen klippa luggen....

vita chinos- Gant
svart linne- gina tricot
smycken- farmors gamla

ha en inte allt förjobbig dag nu :)


mest bra dag

Hej!

lite jobbig dag har det ändå varit men för det mesta har den varit bra och faktiskt riktigt rolig. Det jobbiga var diagnoserna som vi har gjort i olika ämnen idag, framförallt spanskan så det tänker jag inte gå in djupare på.
Men alla roliga människor i klassen gör detta till en bra dag i alla fall. Bland annat lunchen då vi åkte till t-centralen för vi bara skulle ha thaimat. Vi hittade ett ställe där det var buffe för 85 så vi åt alla tills vi fick ont i magen. För att kompensera allt ätande gick vi, via slottet där vi fotade en massa och försökte få vakten att skratta, till gamla stan och tog tunnelbanan därifrån. tänker inte ens försöka förklara vad som gjorde lunchen så rolig för av någon konstig anledning blir det inte lika roligt när man återberättar saker.

imorgon börjar jag 13.15 så det blir en regäl sovmorgon och lunch hemma eftersom jag drog över en del idag (har bara 45 kr per dag). Men jag slutar 5 istället så det är inte så mycket bättre, men det är inga jobbiga lektioner, välkomsmöte med elevrådet och FC utbildning.

Förlåt för jättedålig uppdatering

Jag har börjat på ett inlägg flera gånger dom senaste dagarna men kommit fram till att jag inte har någon lust att skriva, känns som om jag gör det för att det är så man ska göra.

men klassen är jätte bra :) tror att jag gillar precis alla i hela klassen vilket är väldigt bra efter bara en vecka. Det är skönt när man kan sätta sig var man vill i klassrummet för det spelar ingen roll vem man sitter bredvid eller att man går och äter där man vill för att det finns alltid någon i klassen som vill äta på samma ställe. Schemat är lite jobbigt då jag verkligen inte är van vid att sluta 4 halv 5 på dagarna men jag vänjer mig väl så småningom.

Det är en lite jobbit tid i mitt liv just nu, men det kommer att lösa sig, jag behöver bara lite tid. Vad det handlar om är något som jag håller för mig själv, något som är riktigt privat, så privat så att mamma inte vet något om det. Borde kanske prata med någon, och jag vet att många skulle ställa upp men jag vet inte om jag vill. jag är som jag alltid har varit, vill lösa alla problem själv så att jag inte behöver besvära någon annan


Imorgon börjar allvaret

Hej!

Idag började vi 10 vi fick lite sovmorgon :) Vi har lekt hela dagen, bland annat kramkull och namnlekar, det var faktiskt väldigt roligt, men jag kan ändå inte alla namn, långt därifrån faktiskt. Det kommer ta ett tag innan jag lär mig att hitta på skolan, till alla restauranger (veta vilka som är bra) och framför allt orka med schemat, det känns som om det är det jobbigaste och det som kommer ta längst tid.

Jag har i alla fall allt material som jag behöver och jag har lärt känna en del så jag känner mig fit for fight för imorgon då jag börjar på riktigt. Jag har då geografi, samhällskunskap och 2 matte lektioner.


min nya skola, det känns fortfarade konstigt att säga så men jag har ju tre år på mig att vänja mig

puss

Första skoldagen

Hej!

när jag vaknade i morse var jag så nervös att jag trodde att jag skulle spy, jag kunde framför allt inte äta frukost. Men det släpte faktiskt när jag satt på tvärbanan med ipoden på hög volym. För jag menar, det kunde ju inte bara vara jag som inte kände någon annan som skulke börja där, och vet du vad, jag fick rätt.

Min klass är helt okej, mycket bättre än den förra i alla fall och det blir nog bättre när jag har lärt känna alla. lärde känna några på lunchen då vi blev indelade i olika små grupper som skulle komma överäns om var man skulle äta. min grupp, som bestod av Louise, My, jag, sebbe och felix gick till ett ställe som hette Brasko, ett bra och mysikgt ställe men det var lite dyrt, man har inte råd att äta för 60- 70 kr om man bara får 45 per dag.

annars fick vi busskort, bibliotekskort, en massa lappar som skulle fyllas i och självklart rikskuponger (vi får lunch kort den 5 oktober)

efter skolan träffade jag hanna vilket var väldigt roligt för det var ett tag sedan.


Det känns som en hel evighet sen jag var här. nu har skolan börjat och allvaret med den

Flyga

God morgon!

Idag är sista dagen här nere i Göteborg för kl 5 flyger jag och lillebror tillbaka till Stockholm. Det har varit bra här men vädret hade kunnat vara lite bättre så att man hade kunnat sola och bada lite mer :) men det är inte slut än, det är en hel dag kvar och vi ska försöka få ut så mycket som möjligt av den dagen, ska dock börja med att packa.

puss


är kär...

...i den lilla hund valpen mormor och morfar ska köpa. Vi var och titta på valparna igår och jag tycker helt klart att Eddie (som deras valp ska heta) är sötast. En liten del av det kan bero på att han busade mycket med mig och sedan efter ca en timma kröp upp i mitt knä och somnade. fan att jag bor i en annan stad, annars hade jag fått passa honom mycket, men nu är det lite svårt.

idag ska vi åka till frölunda torg efter lunchen och shoppa. tänker titta mest på h&m eftersom mormor har rabatt kort där (fick det när hon sluta jobba så hon har alltid 20% rabatt, även på rabatterade priser)


mormor kliar Eddie på magen


Röda ögon jag vet, men man kan inte begära mer av min kusin :P
jag har Eddie i famnan och han har somnat


kan man vara sötare!? han är en spansk vattenhund


Liseberg igår, idag kommer kussen

Hej!

Igår var jag, jacob och mormor på liseberg och vi såg bland annat på lotta på liseberg innan vi åkte hem. tog lite bilder även om jag som vanligt är dålig på att ta fram kameran.


Jacob tyckte att det var väldigt roligt att åka vikingabåtarna vid flumride


sen kramade han kaninen Maja


Salem Al fakir som jacob gillar

om en kvart nu kommer johanna, min älsdkade kusse:)

Bilder från igår

Hej!

lite dålig uppdatering men jag skyller på att vi faktist har gäster här och att vi har varit ute och titta på racen idag igen. Fast idag såg vi dom från en stor motorbåt, man måste ju ha lite variation. tog dock inga bilder eftersom det har regnat till och från hela dagen.

här är i alla fall bilderna från igår:


här satt vi med bra utsikt över hela banan


ledande båten kom sedan på 4 plats


hade min nya tröja på mig (från MQ)
dom vita shortsen vet jag inte var dom är ifrån...kommer inte ihåg

men nu måste jag gå

havets grand prix

Hej!

Eftersom havets grand prix kördes´i långedrag där min mormor och morfar bor såg vi allt (och jävligt bra från en klippa som inte många vet om. Gick även att stå på balkongen och se men då såg man bara halva banan och vad är det för mening med det!? :P

Vi tittade på dåda loppen men även när dom lite långsamare båtarna övade på morgonen och jag kan säga att jag är lite stolt. För den båten som vann sa jag att den gick bra och skulle få en bra placering medans den båten som kom sist sa jag att den slog för mycket så det gick alldeles för långsamt, och jag hade rätt.

annars har vi solat och badat och ätit väldigt god mat. Idag har varit bland dom få dagar som jag inte önskat att jag varit på vässarö.

bilder på allt kommer i morgon för just nu sitter jag med morfars lilla dator i sängen och han vill inte ha en massa av mina bilder på den, jag fattar inte det xD

puss och sov gott

Göteborg

Hej!

ligger nu i sängen här i göteborg, tänkte titta på nån film innan jag sover men alla andra gick och la sig så jag ville inte sitta ute själv vid stora tvn när det är alldeles mörkt runt mig. 

i mogon ska vi titta på havets gran prix uppe från berget där mormor bor och självklart bada i poolen :P

god natt!

090805

Hej!

igår träffade jag carro och vi åkte till forum och shoppade lite. det var väldigt urplockat men jag hittade i alla fall två tröjor och en present till Helené, dock väldigt försenad.

skulle träffat Chibbis i dag men hon han inte eftersom hon var tvungen att packa för hon ska till vässarö i morgon (jag vill också :S)
ska i alla fall gå ner till långsjön och bada nu. Har suttit inne vid datorn hela dagen eftersom jag skulle fixa klart mormor och morfars present innan vi åker ner till dom.


RSS 2.0