Slutar tidigare

Hej!

Idag har jag bara haft hemkunskap och no, sen fick vi sluta för vi har nämligen lugn vecka :) på hemkunskapen gjorde jag, ellinor och helené lax med feta ost i, bulgur, fetaostsallad och vitlöksbröd. det blev ganska gott men framför allt såg det jätte fint ut och vår lärare ville till och med ta kort på det :)
på no:n övade vi bara till provet som vi har i morgon och jag måste verkligen fortsätta med det nu men jag känner mig verkligen inte motiverad...


jeans från gina tricot, linne och kofta från h&m, skor från timberland, diadem köpte jag i 7:an på ur & pen


en sak som jag alltid gillat hos mig själv är mina naglar :p på bilden har jag inte gjort något med dom, bara låtit dom växa och vara omålade

puss

fint väder= ingen bloggning

Hej!

Idag hade vi dans inför balen med A- laget. Det var helt ok och vi missade faktiskt de tre första lektionerna, fick sovmorgon och fick tidigare lunch, så det det var bättre än vanliga måndagar. På spanskan var det bara jag, ellinor och laura så vi fick typ privat lektion och jag känner mig verkligen sämst när jag är med dem för båda är mycket bättre på spanska än vad jag ä, men jag har mvg i alla fall :)

jag vet att jag inte har bloggat något under helgen men det har varit så fint väder att man inte vill sitta vid datorn...i fredags var jag i alla fall först i stan med carro och hennes kompisar och sen åkte vi till sickla vid 5 för att hämta ut våra biljetter till 17 again som började 6, efter den åkte vi hem till carro där jag sov.
i lördags väcktes vi tidigt av carros pappa för vi skulle upp och fixa vid hennes båtklubb, var klara vid typ 12 då vi åkte hem till henne igen och sen åkte jag hem och skulle ha pluggat men det gick liksom inte när det var så fint väder :P
men jag missade helt att det var båtfix igentligen och jag såg det inte för än idag så jag kan gissa att det finns de som är rätt arga på mig eftersom jag inte änns sa att jag inte kunde.


Min älskade carro innan bion♥


Jag plockade fram mina sommar klänningar ihelgen eftersom det var så varmt, bla. den här jeansklänningen från peak som först var tänkt till min konfirmation förra året men sen var vi tvugna att ha kjol så jag fick köpa en sådan i stället
Bara solbrännan och solblekningen i håret som fattas...men det fixar jag (om inte tidigare) på menorca i sommar

För vi ska åka till menorca två dagar efter skolavslutningen och vara där i två veckor :D vi har hyrt ett eget hus med egen pool och jag får eget rum, kan det bli bättre.

men nu måste jag plugga no, har prov på onsdag och jag kan inte ett piss :S

puss

sjukt mycket läxor

Hej!

Hade nationellt prov i matte idag och det gick sådär, kommer i alla fall inte få mvg vilket jag skulle behöva för att vara säker på att jag inte sänker mig. Efter provet hade vi ingen engelska så jag, ellinor, maja och louise åkte hem till ellinor för att äta lunch (pasta, tabasko, bacon, paprika och tomat= gott) när vi kom tillbaka till skolan hade vi svenska och sedan so (2 h- på studietiden också) då vi jobbade på vår fördjupning.

Just nu känns det som om vi bara har en massa prov och inlämningar. så här ser mina veckor ut ffram tills lovet:

v. 17 - engelska prov i morgon (gramatik, texter och 159 glosor)
v. 18 - No prov och läsa ut svenska boken
v. 19 - nationellt prov i matte och inlämning av so fördjupning
v. 20 - nationellt prov i no och musik prov
v. 21 - nationellt prov i spanska och redovisning av låt på musiken
v. 22 -
v. 23 - betygen sätts
v. 24 - bal och skolavslutning

Helt enkelt, jag har fult upp fram till lovet...och däför kommer det vara lite dålig uppdatering ibland

puss

Fördjupning

Hej!

Tisdagar är en bra dag, vi har vår korta och enda sovmorgon (till 08.40) och vi har bara tre lektioner var av en är hemkunskap. Idag fick vi göra en valfri kötträtt och jag, ellinor och helené gjorde en köttfärspaj med kantareller och broccoli i. Det blev verkligen jätte gott :D På so:n fick vi reda på mer om vårt fördjupningsarbete som vi ska göra och det är verkligen fett seriöst...vi ska ha med fotnotar ( fråga inte vad det är för jag har knappt fattat själv) och sen ska vi skicka det till en konstig adress sär de kommer att kolla hur mycket (i procent) som är kopierat från internet. Jag blir trött bara jag tänker på det men det kanske inte blir så jobbigt.

just nu sitter jag och rättar min brors fördjupnongsarbete och sen ska jag fortsätta att plugga på engelskan, mer än 100 glosor väntar på att jag ska lära mig dom (jippi...)

puss

Måndag igen

Hej!

Ny vecka och jag är så not pepp :S två prov denna vecka; engelska och nationellt i matte men annars har vi inga läxor och det är skönt.

bestämde idag att jag och carro ska gå och se filmen confession of a shopaholic på fredag och sen sova hos henne :) helt enkelt ha mys. ska sen på lördagen eventuelt hjälpa henne med hennes båt men får se, har nämligen andra planer men kan kanske ändra på dem (allt för min bästis:D)

ska nu börja plugga inför mitt engelska prov, har sjukt många glosor och jag har knappt tittat på dem

glöm inte att titta på svt1 kl 19:15, då är min lillebror (Jacob) på tv

puss

Söndag igen och hela helgen är borta

Hej!

Denna helg har gått åt till att kurera min förskylning och det har väl inte gått så där jättebra, har fått ont i helsen igen, det var ju borta(!!) men annars är jag i alla fall inte lika trött som jag var under veckan och det är ju ett plus.

Jag som har gått och tänkt att "snart är sommaren här" och "bara några veckor kvar i skolan och sen är det sommarlov" och vad händer!? jo, igår under den lilla stunden jag var ute för att sätta mig i bilen ( behövde nämligen köpa ett par skor och det blev ett par röda tygskor från stadium) så börjar det snöa! SNÖA! Men idag är det i alla fall varmare och snön la sig aldrig (tur)

uppteckte i morse att en till tröja har fått ett hål i sig och en annan har fått en fläck av något slag som inte går bort så jag är i stort behov av att shoppa helt enkelt :)

puss

17 april = preliminär intagning

Hej!

Idag är det den 17 april och det betyder att man nu kan kolla den preliminära intagningen för gymnasiet :D jag kunde inte hålla mig och kollade precis min...så om det finns någon som ska gå på värmdö nästa år kanske vi ses. Jag är i alla fall behörig till alla mina val men eftersom östra real var mitt första handsval är jag bara behörig i mån av plats eftersom dom i stockholm har förtur...annars ligger jag ganska högt över medel på alla mina val

Dagen idag har varit ganska soft annars...såg bland annat på film på engelskan och fick extra lång lunch eftersom vi inte hade någon mentorstid så jag, helené, ellinor, maja och louise åkte till forum och åt lunch där (skolans mat var inte så lockande)

puss

090416

Hej!

Började dagen med bip- test, det var inte alls kul och inte så bra för min förskyling men jag kände att det var skönt att ha den gjord liksom, slippa ta igen det sen. Annars har det varit en helt vanlig torsdag om man inte  räknar med so provet (prov hör iför sig till vardagen) men det var bara ett g- prov så helt enkelt inte så svårt, jag kände mig ganska lugn även om jag inte är van vid att bara skriva g- svar på alla frågor.

ska fortsätta skriva på min no text nu eftersom den ska vara inlämnad senast i morgon...varför ska jag alltid göra allt sista dagen?


lila skjorta- esprit
vitt linne- h&m
jeans- cheap monday

puss

Förskyld

Hej!

Idag är det onsdag och det betyder i vanliga fall ridning men jag är så himla förskyld idag så jag skippar den, skönt eftersom jag verkligen måste plugga till so provet i morgon (även om det bara är g- prov), sen måste jag skriva klart min no text om Nikola Tesla men jag har i alla fall ett hum om vem han var så det ska inte bli så svårt...


Kofta- h&m
tröja med ankare- gina tricot
svarta jeans- zara

puss

Bilder från i helgen (dock inga på mig)


Jacob och Axel var så små att de kunde stå på räcket för att kolla på älgarna


moster Paulina och kusinen Carl


morfars rum som jag fick låna för att få sova själv ;P (stor säng, tv och dator, kan det bli bättre)


för en gång skull var det fint väder hela tiden och vi kunde sitta ute och äta lunch


Jacob och panter


kan man tro att han är 13 år?

Tillbaka till skolbänken igen...

Hej!

Igår satt jag i bilen hela dagen igen, vi åkte nämligen hem från Göteborg och idag började skolan igen :S Men vi fick faktiskt börja dagen med att baka bullar och på no:n gjorde vi en elmotor men vi hade en beskrivning så vi visste precis hur vi skulle göra och tack vare Louise behöver vi inte göra någon labbrapport. :D Så den enda lektionen idag som har varit jobbig var so:n och den var inte jätte jobbig (inte värre än vanligt)
Just nu sitter jag och pluggar (nästan) och självklart äter jag en massa godis, hur kan man låta bli när det står ett fullt påskägg mitt framför näsan på en? någon mer som har gått upp minst ett kilo denna helg?

Bilder från i helgen kommer om en liten stund

puss

Göteborg

Hej!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har liksom inte hunit.

Igår va vi alla fall i slottskogen (som skansen men med mycket coolare djur och sen är det gratis :D) efter det så var vi hemma och badade i poolen (bubbel) drack drinkar ( coatrue(?) med tonicwater är den bästa)

men nu ska jag ut och gå med panter

puss

Skärtorsdagen

Va ju som sagt och klippte mig i tisdags men jag blev inte riktigt nöjd så jag åkte dit idag igen för att fixa till det och självklart var det gratiseftersom det inte blev riktigt rätt förra gången. Så nu har Lize tunnat ut det ännu mer och klippt upp det lite till (ink. luggen som hon missade förra gången) 

Annars har jag inte gjort något speciellt idag, mår inte så där jätte bra...får hoppas att det blir bättre till i morgpn då jag åker till göteborg

puss 

sol ute, sol inne, sol i vart sinne...

För man kan inte låte bli att vara glad när det är sol ute, det är omöjligt och framför allt inte när man sitter på balkongen med en bra bok och för tillfället är det  vid din sida som är baserad på filmen med samma namn.

jaja, va ju hoss Lize igår och klippte mig och det är alltid lika trevligt även om tanterna som satt i väntrummet kollade lite konstigt på mig när Lize sa till mig "hej Erica! sätt dig på min stol och läs en tidning så kommer jag snart". Det blev i alla fall lite uppklippt men annars bara toppade jag det. Sen är det ju alltid härligt att få rabbat (betalade 294 kr i stället för 419 :D)

hanna ringde för en stund sedan och vi bestämde att vi skulle ses i morgon...får se vad vi hittar på men jag vill vara ute i det fina vädret :p


 så vad tycker ni?


Kofta och långt linne från gina tricot och strumpbyxor från lindex (min favorit när det gäller att bara vara hemma och mysa)

puss


äntligen blir det av

Hej!

Jag vet att jag har sagt att jag ska börja blogga men det är lite svårt när det är så fint väder ute och man inte vill göra något annat än att vara ute i solen.

Jaja, ska snart dra för jag ska klippa mig :) känns som om det var evigheter sedan jag sa "nu måste jag verkligen klippa mig" men Lize är väldigt upptagen men hon kunde klämma in mig idag (vip- kund som man är) men jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig :S anntingen blir det bara rakt eller så blir det uppklippt....får helt enkelt bestämma mig på vägen.

puss

ny start

Hej!

Jag vet att jag inte har bloggat på typ hundra år och vet inte hur länge det här kommer att hålla men jag orkade bara inte längre....kände att jag inte hade något att blogga om.

Var i alla fall i stan igår med Carro och träffade alla hennes kompisar; Robin, Li, Kacke (har ingen aning om hur han stavar...) m.fl. de hängde alla på plattan och de var väl trevliga med jag kan ju säga att plattan inte är något för mig.... men jag fick i alla fall med mig carro på lite shopping innan det bar av hemåt.

Ska möta upp mamma, Kenneth och jacob utanför simmhallen om typ en timma och mina ben är fortfarande håriga (de rakar sig inte själva :P) så nu måste jag sätta fart så att jag hinner

puss

RSS 2.0