Hur kul kan det vara från en skala från 1-10?

Sitter och gör mina läxor^^har lite sakar som jag måste göra idag, som att skriva ut mina stödord till so:n, även om jag inte vill redovisa i morgon kommer jag med min vanliga tur att få göra det i alla fall.  men nu ska jag i alla fall börja så jag blir klar någon gång, och försöka att inte göra allt annat mellan.......

hoppas ni får en roligare söndag än jag

puss

Får en lärare säga vad den vill?

Gud vad jag blev arg när Louise berättade vad Hugo sa. Han får inte säga vad som hällst!!!! Det va två tjejer som inte var där när vi började och då sa han att det var dem som behövde styrketräningen mest. Får han säga så!? tänk om alla lärare skulle säga så om någon inte var på lektionen, det är ju dem som behöver det mest, det är ju verkligen att berätta för resten av klassen hur dåliga de är på en viss sak och det får man ju inte göra. Men eftersom jag itne hört det själv ville jag inte gå fram till honom och säga det, det känndes fel på nått sätt, och så tror jag att jag var lite rädd.

Annars har det, om man tänker efter varit en rellativt soft dag. På no:n tittade vi bara på en film om atomen och på svenskan pratade vi med Lydia om vad vi tycker att hon gör dåligt. Sen hade vi bara livskunskap och luciaträning kvar men det var mycket jobbigare än vad det låter som, och när vi var klara med luciaträningen hade jag så ont i huvuet att det kändes som om det skulle spricka.....nu är det två dagar i rad, något måste göras. men i morgon är det fredag och det är jävligt skönt.

puss

Ingen syslöjd idag heller

hade ingen syslöjd idag heller, som vanligt alltså för sassa var sjuk. Så jag kommer troligtvis inte ha en chans att få mvg eftersom jag behövde den här lektionen för att göra hålmönster. Men det är ju alltid skönt att sluta tidigare.

Ska nu börja göra mina läxor, hade i alla fall tänkt göra min no och göra klart so:n, men vi får se hur mycket jag orkar.

puss

Måndag

Snö, snö och mera snö^^det har bara snöat hela dagen och gör väl det fortfarande, vet inte riktigt för det är så mörkt ute. Nu tycker jag att det är tur att jag går på högstadiet och inte är mindre, då var man tvungen att var aute på alla raster och det hade inte varit kul i det här vädret. Men i för sig hade man inga betyg som man behövde oroa sig över och man hade inte lika mycket läxor men i alla fall, det måste ju finnas nått mer som är bra med att vara stor än att man får bestämma själv om man vill vara ute eller inne, eller?

Det är det 24 november idag och det betyder att det bara är en månad kvar till jul. Det ända bra med vintern, det finns inget annat som är bra, eller jag gillar att åka skidor men då vill jag ju åka iväg någonstans, inte vara hemma så jag tycker att vi kan ha det varmt här, som i Afrika :)puss


vad hände med det fina vädret?

Det var ju sol ute, nu är det molningt och ser jätte tråkigt ut. Det är i alla fall lite ljusare efetsom det är snö ute.

idag ska jag försöka göra lite läxor och ikväll ska jag på scouter och träffa Jonis :D saknar honom som fan, han får fan inte åka hem. Jag ska göra som en kompis sa på skoj i sommras; jag ska låsa in honom i en gadderob och ta ut honom för att lukta på honom ibland och om han är riktigt snäll får han gå omkring lite ibland. Ja, vi var lite flummiga då.....

puss

Fredag

Var för trött för att blogga igår.....

Men när jag hade slutat skolan åkte jag till forum för att kolla lite på julklappar, brukar alltid vara ute i sista minuten, tänkte vara lite duktig i år. Men det blev inget sånt, istället gick jag runt och pratade med Lana och Ogai en timma och sedan åkte jag hem, hade gett upp hoppet om julklapparna, men det är ett tag kvar innan jag verkligen måste köpa. när jag kom hem han jag precis göra klart mina chokladmuffins innan Carro ringde och frågade om inte jag kunnde komma till forum och Hanna frågade om hon fick följa med. När vi väl träffade Carro var hon med en kille som hette Niklas och var jätte snäll. Vi satte oss på Baritsa och fikade tills vi var tvugna att åka hem. Som vanligt träffar man halva Nacka när man är där men det är bara trevligt.

Hanna   Carro

idag har jag varit i forum med min familj......inte det roligaste som finns men i alla fall, nu sitter jag pluggar, eller jag har i alla fall öppnat dokumentet, räknas det? ne, men allvarligt, nu borde jag fixa den här så det  är klart

puss

bättre förr

Jag håller med alla gamla som säger att det var bättre förr, men jag menar inte så långt bak som de gör, de menar att det var bättre när  de var små och det håller jag inte med om. men jag tänker på typ 7:an när man inte hade så mycket läxor och hade mer tid för vänner.


När jag skullle hem idag stanade inte bussen vid långsjöstrand för stop- knappen funkade inte så jag och Ellinor fick gå av vid storängen och gå hela vägen hem. Men det som bra med det var att vi fick prata, det var så himmla länge sedan vi bara pratade på det sättet och det var då jag kom och tänka på när vi i 7:an (tror jag) nästan varje dag var tillsammans, satt och åt mellis och  bara pratade om allt mellan himmel och jord. Jag saknar den tiden när man hade tid för annat än läxor....


Jonis är i Sverige nu, vet inte riktigt när han åker hem men jag tror att det är på måndag. Han ringde när jag hade lunch och det tog 2 sekunder innan jag fattade att det var han, han ringde inte från sin mobil och han sa "hej det är Jonathan" jag har aldrig kallat honom för det och brukar inte tänka på att han heter det, han är Jonis för mig.  Men nu är han i Sverige och jag måste träffa honom, han får bara inte åka tillbaka till Afrika utan att vi ses.

puss


Byta nån??

som vanligt på median gör vi ingenting......kan i för sig göra en hemsida, men hur kul är det på en skala från 1-10!? skulle vilja åka hem och börja med mitt berg av läxor som väntar på mig, eller rättare sagt jag vill inte men jag borde för det kommer mer hela tiden, alla lärare ger oss en massa saker utan att tänka på att vi kanske har saker i andra ämnen oxå :S så nu sitter jag här och gör ingenting och vet att hemma väntar mitt berg av uppsatser, prov som ska övas till, redovisningar som ska förberedas och en halsduk som ska stickas.

nån som vill byta liv!?

puss

Jävla tandläkare

skulle till tandläkaren idag för att tra ut en tand. tror ni att det hände? ne, först fick jag sitta där en kvart för att de var sena och sen när jag väl kommer in ska de bara titta på mina tänder, ta rönken bilder för att se hur det såg ut. sen fick jag sittta, eller snarare ligga i den där stolen i typ en kvart till innan jag fick en ny tid i morgon kl 12.05. varför skulle jag dit över huvud taget idag, eller varför kunde de inte ta bort tanden idag....det kändes så himla onödigt.

annars har min dag varit bra, eller så bra som en måndag kan bli.

troligt vis så kommer de att flytta scoutmöterna till tisdagar eller torsdagar så maila klas om ni inte kan nån av de dagarna. för mig spelar det ingen roll men jag vill att så många som möjligt kan vara med för jag vill ju träffa alla. Så maila nu för fan^^

puss

Första snön


Jag ser det snöar, jag ser det snöar
det var ju roligt, hurra!
nu blir det vinter, nu blir det vinter som vi har önskat, hurra!
nu tar vi kälkarna fram och vantarna på
och sen vi åker i backen, ja hej vad det går! ;P

Utan dina andetag


"jag skulle ge dig allting du pekar på
men bara när du inte hör vågar jag säga så....."

tomt

känner mig alldeles tom....borde göra läxor men jag orkar inte bry mig, borde gå på scouterna men jag orkar inte, vill häldre ligga i min säng. usch, livet suger just nu......

skulle åkt till gymnasiemässan igår men det blev inte så, Carro försov sig så vi åkte aldrig.....orkade inte hjälpa henne att ta upp båten som jag lovat. Fan vilken dålig kompis jag är, förlåt gumman, du förtjänar bättre.

puss

Äntligen fredag

Skulle ha varit med Elin och fikat men det hade hänt en sak i skolan som hon var tvungen att klara upp så hon kunde inte :(
jaja, det är inte om hela världen rastar samman, men det var tråkigt.

i helgen ska jag vara med carro, på lördagen ska vi till gymnasiemässan igen och titta lite till och sen på söndagen ville hon ha hjälp att ta upp båten så jag lovade att vara med då, vi får se hur det blir med den saken, är inte så pepp på att sitta i en liten båt i typ 2 timmar.

puss

Gymnasiemässan

Hejhopp gummisnopp:)
 
Har varit på gymnasiemässan hela dagen idag, eller igentligen inte. Vet inte när vi kom dit men typ 10.45 och så åkte vi där ifrån vid 12. Då åkte vi (jag, louise, ellinor, maja och helené) till forum och åt lunch och tittade runt lite. vi skulle ha gått på luciaträning men när vi väl hade satt oss ner för att fika orkade vi verkligen inte. Det går ju bara att säga till vår musiklärare att vi var kvar på gymnasiemässan och att vi tycket att det var viktigare eller nått i den stilen.

Men gud va svårt det ska vara att välja gymnasium!!! Jag vill gå på östra real och för att ha en chans att komma in där måste jag typ skriva mig hos någon i stockholm men då kan jag typ inte komma in på värmdö för där har de som bor i nacka och värmdö företräde :S det här suger, någon som har ett förslag på vad jag kan göra.

puss 


Tisdag

Sitter just nu och fixar med min budget, det är verkligen jätte svårt, framför allt att hitta saker som vad en revisor kostar och vad räntorna ligger på när man ska låna pengar. Nån som har nått tips var jag kan hitta sånt?

Annars har min dag varit bra. Har ju varit med Hanna och vi bakade chokladbollar och sen spelade vi tv spel. :D

Joel Högström fyller 15 år idag så jag vill passa på att gratta honom. GRATTIS <3

puss

Åker snart

Det var kul att träffa alla på xl- office igen även om vissa hade slutat eller vara förräldralediga, men sånt är livet. Men det blev i alla fall klart att jag ska jobba där på jullovet, är där i mot inte klart vilka dagar och lön och sånt men det kommer längre fram. Ska snart åka till Hanna och vara där hela dagen, det ska bli kul, eller rättare sagt vi har alltid kul :D men nu måste ja gspringa så att jag hinner med min buss, blir lite jobbigt annars. puss

7 things


ledig

Är ledig idag  och det är fett skönt. Skulle ha varit med hanna men hon hade utvecklingssamtal mitt på dagen så vi flyttade det litt i morgon i stället, då ska jag hem till henne och så ska vi baka chokladbollar :D

men idag så ska jag nu innan lunch försöka hinna så långt som möjligt på min budget till so:n och sedan ska jag till xl- office, där jag praoade. jag ska hälsa på, har lovat att göra det nu hur länge som helst men det har liksom aldrig blivit av. ska bli kul att träffa dem igen, de var så snälla mot mig och på jullovet ska jag jobba där så då kan det vara bra att ha varit där innan.

Love is in the air

Va med anna i forum igår och köpte bland annat en fars dag present, en bob dylan skiva. tror ni att det blir bra? Idag har jag inte gjort så mycket, jobbat lite med mitt företag och det börjar släppa nu, eller snarare så är det lättare att göra en budget än att komma på en affärsidé.

Gud vad jag är avunsjuk på dig, du är ju fan kär upp över öronen och det verkar som om det kanske kan bli nått även om det tar lång tid.men det gör väl ingen ting för dig, du kan ju inte tänka på nått annat, värre blir det om det inte blir nått. håller tumarna :)


puss

Jonis

Längtar verkligen tills du kommer hem och jag får träffa dig i alla fall en dag. 4 månader har varit alldeles för lång tid utan dig, tänk då vad resten kommer vara, du ska ju vara borta i 1 år och 8 månader till sen efter att du her åkt tillbaka. Kan inte jag låsa in dig så att de måste åka tillbaka utan dig....skulle vara mkt bätte.


en gammal bild men jävligt söt
Love you and you know it ♥

lucia träning

Idag har vi inte gjort så mycket, vanliga lektioner. efter det hade vi lucia träning, eller idag var bara för att vår musik lärare skulle se hur många som ville och berätta lite om det och så fick vi skriva upp på klasslistorna vad vi ville vara, typ som jag som vill vara tärna. Jag skulle kunna tänka mig att vara lucia men jag kan inte sjunga och det måste lucia kunna, vår musik lärare väljer ut den som sjunger bäst. Det tycker jag är bra, åren innan har det varit så att hela skolan har fått rösta på den kandidat som man typ tycker är snyggast, jag tycker det är fel för då har inte lucia sjungit nått.

sitter just nu och fixar lite med mitt företag på so:n, det blir ett barnpassningsföretag där jag erbjuder barnpassning både som dagis (billigare) och hemma (lite dyrare). men det är svårt att veta allt man behövet, som skrivbord, datorer m.m. Men det går ju om man bara kämpar lite. Men namn är nog det svåraste av allt, jag kan inte komma på nått. Någon som har nått förslag?


när vi nu har börjat med lucia träning känns det verkligen som det är jul snart^^gud vad tiden har gått fort, känndes som om det var igår som det var nyårsafton....

puss


Fix you


Media

media är så kul.....not


Den här gjorde jag....

Utvecklingsamtal

har utvecklingsamtal idga och jag hoppas att det blir som vanligt...alltså, jag går dit, Åsa säger att allt är bra, undrar om ja gvill fråga nått och om ja gär nöjd, jag skriver vad jag ska förbättra och sen får jag gå hem. Det låter väl ganksa bra :P

innan jag åker ska jag plugga lite, skriva klart min engelska analys om jag hinner och sen kanske sticka lite, är nästan klar :D

När jag kommer hem får vi se om ja gorkar plugga, då blir det so som jag borde göra på, affärsidén och budgeten ska vara klar nästa vecka och som jag sa igår har jag precis börjat på min affärsidé så ja gmåste jobba på lite....

puss

De kan finnas bland oss.....kanske är vi alla en

Det enda som krävs för att starta ett dårhus
är ett tomt rum och rätt sorts människor

liten lista

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Jaa
Gnälla: ibland
Skrika: inte så ofta
Sova: Ja
Ha ångest: ganska ofta faktiskt:S
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Neje
Drömma mardrömmar: inte ofta
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: man vill ju inte vara likadan som någon annan, så kanske
Klä dig i svart: ofc
Gå till kyrkan: Nepp
Gå i skolan: jepp
Röka: Nej
Ljuga: kanske nån gång
Hata folk: ibland
Lita på folk: Ja

VEM:
Saknar du:
my cousin
Vill du döda: min bror som vill rita på min dator
Rörde dig sist: min bror
Vill du slå: många, min bror
Kysste dig sist: vet inte
Vill du kittla: Carro :D
Kramade du sist: min bror
Vill du prata med: Hanna
Skrek du på sist: Mamma
Vill du vara som:  ehe....vet inte
Sårade dig sist: ...
Vill du bli galet full med: .....
Gjorde dig riktigt glad senast: Carro
Fick du sms från senast: Carro
Ringde dig senast: Wille
Är snyggast på jorden: jävlar va svårt men Zac Efron är ju jävligt snygg 

HAR DU:

För många vänner:
Man kan inte ha för många
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: nopp
Någon annan psykisk sjukdom: Haha tror inte det
Någon fysisk sjukdom: näe
Någon skada: nej
Brutit några ben: nopp
Några piercings: nej, om man inte räknar hål i örona :P
Färgat håret: no
Egen dator: Yes
Bra självförtroende: helt okej
Kysst någon: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Varit kär: Ja
Stulit någonting: snattat godis, så busigt
Lämnat landet: ofc
Tuttat eld på nått: säkert.
Gjort något olagligt: inte lilla jag


HUR:

Går du: vet inte, har inte tänkt på det
Svarar du i telefonen: "Hej det är Erica" eller nått i stil med "hej älskling"
Fördriver du tiden: Sitter vid datorn, lyssnar på musik
Mycket pengar har du: Vet inte exakt.
Tjänar du pengar: nopp, jobbar inte, men får
Ofta diskar du: Vi har diskmaskin.
Ofta städar du: ibland
Många stör du dig på: Många
Ofta träffar du din familj: Varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: hoppas det
På gud: Nej
På rymdvarelser: näe
På ett liv efter detta: kanske
Att fiskar kan tänka: inte fan vet jag, har inte frågat
Att du kommer leva länge: det beror på hur länge


Skola igen

Idag började skolan igen och jag kan ju säga att jag inte har längtat direkt. Det var en helt vanlig dag, alltså rätt tråkigt. Nn måste jag göra läxor, engelska analys, skicka min cv till lydia( den kom inte fram förra gången :S, hoppas den gör det nu) och så borde jag jobba lite på mitt företag på so:n, min affärsidé försvann från datorn så jag måste börja om helt, och det ska vara klart v.48 alltså om 3 veckor.....jobbigt :(

3/11-08

Dagens outfit
jeans- cheap monday
linne- h&m
kofta- h&m
halsduk- gina tricot
skor- från någon affär i Täby centrum, jam nånting ;)

puss


lördag

idag har jag varit i täby centrum hela dagen, det tar nämligen så lång tid om hela min familj ska va med^^ alla behöver något och detfinns aldrig i samma butik utan man ska till 20 olika. Den ska vi inte tala om när vi ska äta, det är ett helt företag att hitta bord och att alla ska bestämma sig och få den mat de vill ha, sen tar det ett tag för alla att äta också.


inhandlades idag :)

puss

RSS 2.0