Sol

Hej!

jag vet att det är sol ute och att man då ska vara ute och leka eller sola, men jag kan äntligen (efter typ ett halvår sitta var jag vill i huset och surfa med min laptop och då är det klart att jag måste inviga den ( eller, ja ni förstår vad jag menar (hoppas jag)) men jag har faktiskt redan varit ute idag och bland annat ätit en glass, en päron splitt med väldens sämsta gåta på; vilken är branmännens favorit sport?
Svar: Brännboll

nu ska jag gå ut i solen och spela lite fotboll med Jacob, han har tjatat i tio minuter nu och jag orkar inte höra på hans gnäll längre.

puss och kram skumbanan ♥

Seriöst

Tjoho!

idag är jag glad för det är jätte varmt ute och framförallt soligt och inga moln så långt jag kan se.

men det finns ett par små saker som har gjort mig irreterad.... för det första så fär typ alla andra som har språk ha piknik eller sluta efter typ hlva lektionen men vi måste sitta och lära oss en massa ord, hur kul är det på en skala från ett till tio!? för det andra så när vi hade idrott så var det så varmt så vi var några tjejer som vek upp våra tröjor och då är det några killar som verkligen stirrar på oss, jag menar typ alla killar har ju sätt minst en tjej i bikini så det kan ju inte vara en nyhet hur vi tjejer ser ut under tröjan, eller!?

Nu är i alla fall allt skolarbete klart och bara ca en vecka kvar i skolan, jippi!!! den sissta saken gjorde vi idag, en muntlig redovisning om en deckare vi har läst och jag fick mvg!!!! :) fett stolt, trodde inte det för jag pratade mycket fortare än vad jag brukar, allt gick i stort sätt sämre än vad det brukar.

men nu tror jag att jag ska ta och gå ut i solen och bli lite brun, man måste ju passa på när det är fint väder ;P

puss och kram skumbanan ♥

Äntligen

Hej!

Idag har varit en soft dag, vi började dagen tjugo över tio med träslöjd och det var sista lektionen ever med Leffe och jag han klart med mitt skåp:D
På eftermiddagen tittade vi påfilm och sedan fick vi sluta. Vi såg krigaren själ, den var bra men sorlig, jag höll fan på att börja gråta när en tjej hängde sig, det var jätte sorligt.nu ska jag fixa till min so text innan jag skickar den till Carl- Petter.

ikväll ska jag rida och det ska blil kul för vi ska typ rida ute iskogen eller nått oc hdet är så jävla härligt :)

puss och kram skumbanan ♥

So

shobre!!!

Idag skulle vi få veta våra so betyg, men när jag skulle snacka med honom sa han att han inte bestämt sig!!!! Han har bestämt sig när det gäller alla andra men inte med mig, han sa att jag ligger mellan vg-mvg, att om det hade varit i 9:an så hade jag haft ett klart mvg. jag vet inte änns vad jag vill ha, mvg är ju alltid kul att ha och det är klar att jag vill ha det men jag vill inte sänka mig till 9:an´och då kanske jag vill ha vg i stället och höja mig sen. jag vet inte vad jag vill!!!!!

men ikväll är det seglig som gäller och det ska bli skönt, komma bort från skolarbetet bara för några timmar, man kan säga att jag är lätt skoltrött!!!

Jag tror att jag ska göra lite so nu, den ska vara inne imorgon och jag har bara börjat på den andra uppgiften.

puss och kram skumbanan ♥


Skolan :(

Hej!

Idag har jag varit i skolan hela dagen men jag har inte kunnat konsentrera mig för jag har varit så trött.....vet inte varför, är bara det.

Det var en skit skum kille från marocko som började snacka med mig på msn alldeles nyss, han är 19 och skit ful!!! han vet inte änns hur ha nfick min msn, men jag hade honom inte som kontakt och hur kan man då chatta med någon? jag fattar ingen ting men det gör väl inget......

Hossin- från marocko
Här är han, Hossin heter han. han är ju inte änns snygg. Eller?

puss och kram skumbanan ♥

Hos maja

Hej!

Idag är jag lite trött efter igår, men vi hade väldigt kul. Vi åt god mat som Ellinor grillade ( det blev inte bränt, woho) och till efterrätt blev det två tårtor som maja och hennes mormor hade bakat.

men vi åt inte bara, vi sjöng ( så att man skulle kunna tro att alla var as packade men i alla fall) och vi spelade singstar :) det blev helt änkelt en lyckad kväll.

Det ända som var var att vid tolv skulle angelica hem så hon gick från maja till ektorp alldeles själv (!!!!!)

angelica på majas fest
Du är världens sötast kompis♥
 
just nu sitter jag och ska skriva lite på min Argumeterande analys till so:n, jippi, längtar så. men den ska var inne på onsdag tillsammans med en anna text så det är väl bäst att jag sätter igång....... :(

puss och kram skumbanan ♥


morgon

Hej!

Idag vaknade jag typ klockan åtta och kunde inte somna om, suck!! men jag låg och tittade på tv i stället, jag kan ju säga att det inte finns så mycket bra att titta på så tidigt, det blev typ nyhetsmorgon.....

Idag fyller maja 15 år, grattis!!!! ja må ho leva, ja må hon leva....:D ses i kväll

puss och kram skumbanan<3


Fredag!!!!!

hejsan svejsan!

Vi började kl åtta idag, man sover typ fortfarande när man börjar.....det blir inte bättre av att ha prov då, det hade vi idag (!!!) vi hade engelska prov, jag hade pluggat och så men det var två läsförståelser som var lite kluriga....:( men nu är det över och det är skönt!

skolan är snart slut och för att orka med alla dagar det ändå är kvar, tänker jag, snart e det lov, snart, e det sommar!!!!

idag var vi och köpte present till maja men jag tror att jag ska köpa något mer i morgon innan vi ska hem till henne och fira :D hoppas det blir kul

puss och kram skumbanan

RSS 2.0