Grattis!

Idag fyller Angelica 16 år :)

Grattis gumman<3

Nyårsafton

Sitter just nu i Göteborg i en klädkammare där datorn är för att instalera en skrivare/kopiator/skanner åt morfar, har aldrig gjort det förut. Dessutom vill de att jag ska instalera den nya tv som de köpte igår och sen ska jag hitta en ram med rosor till mormor så hon kan skriva en fin inbjudan till någon fest. De tror att sånt går på 2 sekunder men det tar lite längre tid. Men, men det är inte så jobbigt. Ska fortsätta nu så jag blir klar.
lilla söta panter som nu är en gammal gubbe, han orkar inte lika mycket längre
även om han vill


Johanna som kommer idag, när hon har orkat sig upp ur sängen och på tåget hit :P

puss

Göteborg

Imorgon sticker jag till Göteborg för att fira nyår, ska i för sig var hos mormor och morfar men min kära kusse kommer att vara där och då blir det alltid kul, vi måste bada i bubbelpoolen på 12 slaget!!! :D

Om inte hon hade varit där hade jag stanat hemma och varit hos Carro för de ska vara fest hos henne :)

puss, och om jag inte skriver något innan jag kommer hem; GOTT NYTT ÅR!

213 st

så många pärmar har jag gjort på tre dagar nu på xl office team. Nu är det bara att ersätta de gamla pärmarna med de nya och sedan ställa undan de gamla på ett ställe, flytta bort de som stod där till ett annat rum och de som stod i det rummet ska ner i kartonger...inte världens roligaste men jag tjänar i alla fall 75 kr/tim + semesterersättning, vet inte vad den ligger på men i alla fall. Vet inte om det är jätte bra betalt men jag tycker i alla fall att det är helt ok.

vanlig söndag

Har inte gjort så mycket idag. Va i forum ett tag för att köpa pjäxor så nu har jag helt nya och fina. Det bästa är att dom är extra varma, jag som alltid fryser. Sen var de på rea så de kostade bara 1000 kr istället för 2000 kr :)

När jag kom hem hjälpte jag Jacob att spela Wall-E spelet som han fick i julklapp men det var fett svårt tycker jag och det står ändå att det är från 3+, dåligt och det gjorde att han tröttnade ganska snart eftersom han inte kunde spela, det jobbigaste var nog att man var tvungen att läsa hela tiden och vilken 3 åring kan det!?


Jag har visserligen inte sätt filmen men känner att jag verkligen inte har något
behov av att göra det heller, men det är inte så att jag säger att jag absolut inte
vill se den, är det någon som frågar så visst.

puss

Julklappar :)

Nu är julen över och det känns som om tiden har gått så jävla fort, tycker inte ni det? Har nog aldrig varit med om en så här lugn julafton i hela mitt liv, det var bara vi i närmaste familjen. Det var jätte skönt, jag mener, det brukar vara hela släkten och eftersom den bor i Göteborg måste vi åka ner dit varje år och vi bor då hos mormor och morfar så vi måste hjälpa till att fixa allt från mat till glögg. Men jag ska inte klaga, det är roligt att träffa alla. Men om jag säger så här, vi har bott i det här huset i 8 år och jag har ALDRIG varit här hemma på jul tidigare.

Vad jag fick i julklapp (och födelsedagspresent av pappa):
1100 kr på nk
Alla farmors gammla smycken i ett nytt smyckeskrin
silekonskydd till min ipod
laddare till ipod
minneskort till mobilen
en klocka från swartch
örhängen och en berlock från moskva som förestälde de berömda äggen (vet inte vad de heter)
en prydnads grej i glas där de har gjort ett hus innuti med hjälp av laser
en "tavla" från egypten där bland annat mitt namn stod med hyroglyfer
lite böcker, bland annat Emma, mias dotter och Livstid
500 kr
träarmand och ett hårspänne från samma ställe
en berlock till mitt pandora armband
en väska från Esprit
en skjorta från Eprit
en kjol från Esprit (förstor så jag bytte den mot en pjamas och en skjorta från Gina tricot och har 200 kr kvar)
ett armband i trä med pärlemo ytterst
ett par jeans från Gina tricot
en siden skjorta från Gina tricot
en stickad tjock tröja från Gina tricot
500 kr
ett par joggingskor från nike
Ett halsband med ett C på (för Carro)
en ljushållare i glas  som ser ut som ett hjärta
ett armband från kroatsien
boken vänner för livet
en "skål" med bad- och dushgelé, bad kulor, en tvål och ett sött mjukisdjur

Det var nog allt :)

Jag
lägg märke till att mina örhängen är tomtar :D

Jacob
Tänk att man kan bli så glad

väska
min väska

Julklappar

kläder

böcker

puss

Ellinor 15 år

Det är inte bara julafton idag utan en väldigt speciell tjej fyller år, nämligen Ellinor :D Hon sitter nu på ett flygplan på väg hem från Vietnamn.

Grattis gumman <333


Julafton

Jag vet att jag inte har skrivit något på väldigt länge, närmare bestämt en vecka. men efter att ha suttit vid datorn typ varje dag hela hösten var det skönt att slippa. Men tro inte att jag bara har suttit hemma för jag har faktiskt jobbat, om man nu kan kalla det för jobb. Jag sitter mest och fikar och snackar skit med de som jobbar där, det är så lugnt. Men nu är jag ledig tills på måndag då jag ska jobba en dag innan jag åker till Göteborg för att fira nyår där med mormor, morfar och min kära kusse Johanna.

Idag är det som sagt julafton även om det inte känns som det, julkännslan jag hade i början av December har helt försvunnit och det är synd. Men det kom tillbaka lite i morse då jag såg alla paket under granen. men jag har redan öppnat många av mina paket, de från pappa fick jag i måndags då jag även fick mina födelsedagspresenter och konfirmationspresent (bara ett halvår för sent) igår bytte jag och Carro presenter och jag fick även en av min gudmor Cilla :)


Vår julgran med alla julklappar under. Ja, det är den julgran som står ute också

Ska gå och hjälpa till med maten nu
puss

Nervös....eller kanske inte nu

Har nu skickat in en intesseanmälan till ef och nu är det bara att vänta på att dom ska svara och be mig komma på en intervju för att få reda mer om mig. sen måste de bara hitta en familj till mig :) annars får jag åka med någon annan, typ sts. Hoppas! Hoppas! Hoppas!


Kanske inte den här skolan men tänk att få vara där ett helt år! :D

Chill dag

Eller kanske inte riktigt men jag menar, vi hade so då vi gick igenom lite om första och andra världskriget men bara en halvtimma för det tog ett tag att komma igång. Sen hade vi engelska då vi typ inte gjorde nåonting för utom att vi fick reda på våra betyg i engelska (igen) och i svenska, jag fick MVG i båda, fan va jag är glad. Men i alla fall, sen hade vi två timmar då vi fick jobba med future city så nu är vi klara. Sen gick jag hem för vi hade ingen spanska för Emely är sjuk och rektorn tyckte att det var onödigt med en vikare eftersom det nästan är slut (eller så såg han chansen att spara lite pengar eftersom vi inte direkt klagar för att vi inte får någon lektion) jag hade i för sig media efter men jag sket i den eftersom jag ändå inte gör något. Nu sitter jag här hemma för det är ingen annan som har slutat :S Men om typ 3 timmar ska jag åka för att rida, sista gången den här terminen, hoppas vi får typ leka eller göra något annat kul :D

Jag är inte avunsjuk, nej nej. Jag vill också åka utomlands som Ellinor och nu Helené som åkte till Grand Kanaria idag. Det är orätvist!!!!

Men, men jag måste tänka på något posetivt...eh....det är julafton om en vecka exakt :) det var väl duktigt av mig

puss

Snart är det slut

Snart är det torsdag och jag slutar skolan, längtar. Men verkilgen inte till själva skolavslutningen som ska vara på kvällen, vi ska vara där från 16.30 till 19.00, så jävla onödigt och framför allt när vår lata klass inte orkar ha något bord för att tjäna lite pengar till klasskassan, jag tror att vi har ca 2000 kr eller nått men jag bara gissar, lite är det i alla fall.19.00 börjar också sista mötet på scouterna för i år och jag vill verkligen gå och det är inte för att vi ska pyssla utan för att jag verkligen älskar alla underbara människor där (nästan) och jag kommer att sakna dem så jävla mycket om jag inte får träffa dem på en hel månad. Sen kommer i alla fall Wille döda mig om jag inte går och det är inge roligt för jag är så mycket minder än vad han är, orätvist!! Men samtidigt som jag vill gå så vet jag inte om jag orkar. Behöver hjälp (!!) vad tycker du att jag ska göra?

puss

Pepparkaksbak och lucia hajk

Eftersom det inte var så många som kunde så slopade vi idén med att åka till vindalsö, synd tycker jag :( men det blev mysigt och roligt i alla fall, bakade pepparkaks hus och tävlade om vilken som var finast (vår busskur med bord, stolar och gran vann inte), vi bakade lussebullar och tittade på en jävla massa kontiga filmer, som hur man angör en brygga och ensamseglaren, kommer inte ihåg vad de andra hette. Men det var i alla fall väldigt kul( förutom mattias, hannas,

schottis och christophers spel med tärningar)

elin och malin
elin och malin fixar med sidorna till vår busskur
brända delar
vi brände faktiskt bara två plåtar ;P det här skulle bara ett bord, fyra stolar och en julgran

men, nu måste jag plugga, verkligen, jag har en redovisning i morgon och jag har knappt börjat på min sista text, jag skjuter alltid upp allt till sista stund.

puss


Lucia fiasko

kan man säga något annat, 4 låtar, elljus, vissa kunde inte texterna, vissa kunde inte gå i takt till musiken och sen hade vi en hel jävla hejarklack med killar längstbak. Kan ni fatta att det inte blev något bra. Men luciorna var i alla fall bra :)

Nu är det helg och jag är glad för jag fick reda på att jag får behålla mitt mvg i bild :D sen är det ju pepparkakebak och myskväll i morgon och hur kan man inte längta efter det, det bästa är nog elins och min lek vi ska göra :P


Helené och Angelica ni var sötaste pepparkakorna ever

puss

Studiedag

Har studiedag och det är precis vad jag måste göra, studier :S tänkte ha gjort det mesta i går men internet funkade inte och jag kunde inte göra mina läxor utan. Men jag stickade lite på min sista sak, hoppas verkligen att jag får mvg annars har jag gjort halsduken och de två provlapparna i onödan och det är inte så kul för jag har lagt ner rätt mycket jobb på dem. Pluggade även llite no eftersom jag har prov i morgon :S men jag tror ändå att jag har åtminstånde lite koll.

Senare idag måste jag till forum för att köpa ett el-tärne-ljus som jag ska ha på fredag. Du hörde rätt, vi ska inte ha riktiga för martin tror typ att vi kommer att bränna upp varandra då, ne men han tycker att det blir för trångt. Tråkigt tycker jag men lucia får i alla fall ha kvar sina levande ljus.

Ne, nu måste jag verkligen plugga.

puss


Vad hände med den snygga läraren!?

Sitter just nu i biblioteket i skolan och vikarien tror att jag gör engelska :D Men jag är sur, eller ne men jag blev lite besviken, vi skulle fått en kille som heter Miguel och är snygg, han har föresten varit med i burgerking reklamerna, han som är svart. menmen, det spelar ju ingen roll igentligen, vi ska bara ha honom en timma.

När jag kommer hem idag ska jag nog plugga lite så att jag inte behöver göra så mycket i morgon för då är vi lediga :) det är fett skönt och det behövs verkligeneftersom jag är så trött att jag dör :S

Om du läster det här Ellinor så krya på dig så ses vi i eftermiddag :P

puss

Utslag

Jag har fått versta utslagen över hela magen som kliar som fan. kunde därför inte sova inatt vilket resulterade i att jag har varit jätte trött idag. Men mamma beställde tid hos en läkare så där var jag kl 11.15 och missade en del av matten och hela lunchen :S Jag hade nässel utslag och har nu fått en salva mot klådan och alergitableter som ska få det att lägga sig, om det inte har blivit bättre till på torsdag måste jag tillbaka dit men jag vill bara bli av med allt, framför allt klådan.

Annars har det varit en vanlig måndag, seg och tråkíg måndag.

puss


Söndag

Nu är hanna här och jag kunde itne slita mig från datorn^^haha, ne men hon skrev sin önskelista och undrade var lite filmer och böcker hette och eftersom jag är så snäll så satte jag på datorn igen :D

ne men nu ska jag nog stänga av datorn på riktigt.

puss


High School

Jag sitter och tittar på sts hemsida om high school. Jag tycker att det verkar kul och alla som jag känner som har varit där tyckte att det var jätte kul och att jag definitivt borde åka. Varför inte? Ett år utomland, även om man går i skolan där så är det ändå en annan sak och jag är nyfiken, jag vill veta hur det är att bo där. Skulle jag åka skulle jag vilja åka till Usa, jag vet att det är det klassiska men det är det jag vill.

nu kom hanna så jag ska vara lite social.

puss

Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv

När jag gick in i aulan för att sjunga och spela för Martin var jag så nervös att jag skakade. När jag väl började spela och sjunga kom jag inte på hur låten gick och då kunde jag inte komma på hur jag skulle spela. Men det gick bra tillslut även om jag spelade fel en gång och sjöng helt fel text men han sa att det inte spelade någon roll vad jag sjöng, bara jag träffade tonerna.

Efter skolan åkte jag hem för att vänta tills Carro slutade och sedan träffade jag henne i forum. Vi fikade på baritsa och sen köpte vi lite julklappar och jag köpte en kofta, med andra ord. Vi hade jätte kul som bara vi kan ha.

I dag har jag bakat pepparkakor med Jacob, det gick ganska bra föruton att han blev trött på att det tog så lång tid. Men nu ska jag försöka plugga lite, måste ha en engelska text klar på måndag och om jag inte gör den idag måste jag göra den i morgon och då hinner jag inte vara med hanna lika länga.

puss

julkänsla

Jag brukar inte känna julkänsla, eller jag gjorde det när jag var liten men inte längre. Kanske lite på julafton när man äter julgodis, tittar på kalle anka och öppnar julklappar, men det är liksom borta på kvällen när man har öppnat alla julklappar, ätit upp all julmat och bara sitter och håller p åmed det man har fått eller tittar på tv. Men i år känner jag redan lite julkänsla och det är verklige kul tycker jag, man blir liksom lite gladare.


Med ljuvt tal och vänlighet kan man dra en elefant med ett hårstrå

Jag försöker att tänka på det hela tiden, inget blir bättre om man blir arg för att någon inte vill eller inte förstår. Blir man arg blir den andra också arg och kanske stålsätter sig, säger att den inte fattar, har liksom bestämt sig för det. Det är klart att man ska få bli arg ibland men oftast är det bäst att försöka att vara glad

Idag har varit en vanlig tråkig torsdag, inget speciellt över huvudtaget. no, idrott, lunch, svenska, mentorsmöte och studietid, sen slutade vi men jag var tvungen att vara kvar eftersom det var lucia träning, eller jag var inte tvungen men jag har bestämt mig för att vara med så då måste jag. Även om jag idag helst hade gått hem och krupit upp med en filt och en kopp varmt te i soffan.

puss

Varför måste just jag ha en förvirrad lärare!?

min spanska lärare är den mest förvirrade människa jag någonsin har träffat, hon säger imot sig själv och när man upprepar det hon presic har sagt fattar hon ingenting, hur dum får man vara? På spanska provet idag var det tv saker vi skulle göra; en var att översätta en text från spanska till svenska och det var ju inte så svårt, framför allt inte när man har en som talar flytande spanska brevid sig. Men den andra var hur jävla konstigt som helst, inte svår utan konstig och det tog typ 40 min för henne att förklara för oss vad vi skulle göra. Men hon ska inte räkna med det provet om det gick förjävligt.

men nu slutar jag, skriver nog mer sen

puss

Orkar inte mer

Vi har så sjukt mycket läxor hela tiden och så fort man blir klar med en får mantvå till :S det räcker, jag är inget super barn som klarar hur mycket som helst. Jag vill bara lägga mig och sova tills den här terminen är över och slippa allt. Det är det som gör det svårare att gå upp på morgonen, att jag har svårt att sova på kvällen och att jag känner att även om jag är sjuk måste jag gå till skolan för att annars blir det ännu mer och det orkar jag verkligen inte.

Dagen idag har varit helt ok, hade ingen no för att jag var och pratade med pam från syv, sen hade vi bara redovisningar på so:n och jag gjorde min igår vilket var väldigt skönt. Även om jag inte blev super nöjd med min så var den helt ok. engelskan skrev jag bara in det som jag hade skrivit för hand på datorn och sen var det bara idrott och syslöjd kvar.

nu ska jag plugga lite till så att högen minskar.

puss


Snart orkar jag inte mer

De jävla datorerna, att de aldrig ska funka ordentligt när man väl behöver dem. som idag på engelskan när vi skulle jobba med våra projekt, eftersom de inte funkade hade vi svenska istället och så var det tänkt att vi skulle ha engelska sen på svenska lektionen, men tror ni att vi fick ha datorerna då!? ne, för de skulle henrik Ahlberg ha eftersom han hade enkäter vi skulle fylla i, men är inte våra skolarbeten viktigare än nån jävla enkät som ingen orkar fylla i ordentligt!

Nu är det klart, jag kommer aldrig att få vara på lagnö mer. Farfar skrev idag på de sista papperna. Det såldes för ca 8.6 miljoner och de som köpte huset ska riva det nu, börjar typ i morgon. Men jag vill inte, jag vill dit och typ kedja fast mig i huset så att de inte kan riva det, jag har varit där hela mitt liv(!!) minst en gång i månaden, vad ska jag göra nu!? Jag vill inte :( 

puss 


RSS 2.0